IP kamera rendszer telepítés

IP alapú és analóg kamera rendszer tervezése, telepítése, karbantartása.

A CCTV (zártláncú videotechnika) napjainkban szinte elengedhetetlen szerepet játszik a frekventált, illetve a nagy értéket kezelő, tároló objektumok védelmében. Alkalmazása segítségével mind az objektum teljes körú megfigyelése, mind pedig az archivált események visszajátszásával a bűncselekmények megelőzése, felgöngyölítése egyszerűbbé válik.

A hálózati digitális video rögzítő felveszi az eseményeket akár időszakhoz kötődően, külső esemény bekövetkezésekor vagy mozgás érzékelés esetén. Kényelmesen lejátszhatja a felvett videót és akár teljes képernyős módban is visszanézheti.

Az IP kamera egy teljesen autonóm eszköz, a használatához nincs szükség egy működő számítógépre, vagy DVR-ra (videorögzítőre), mint az analóg biztonsági kameráknak. Önmagában is működőképes, közvetlenül a számítógéphálózatra csatlakozik, szokványos számítógép-hálózati UTP kábel-, vagy – számos modell esetében – vezeték nélkül, WiFi segítségével. A hálózaton saját IP címe van, és így – megfelelő hálózati beállítások esetén – bárhonnan, bármilyen internet képes eszközről közvetlenül elérhető.

Az AHD biztonsági kamera létjogosultságát az adja, hogy nagyon sok rendszer esetében nincs szükség az IP kamerák okos funkcióira, ugyanakkor a hagyományos analóg biztonsági kamerák limitált felbontása helyett nagyon is szükség lenne a korábban csak IP kamerával elérhető részletgazdag képre.

Ha felkeltettük érdeklődését lépjen velünk kapcsolatba! Munkatársaink a segítségére lesznek!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Telefonszám (kötelező)

    Üzenet

    Email másolatának küldése saját részre