IP kamera

Az IP kamera rendszer kültérre és beltérre egyaránt remek megoldás, hogy szemmel tartsuk az épületen belül és annak környezetében az egyes térrészeket. A technológia rohamos fejlődésével ma már kiváló minőségű képet kaphatunk a mozgásokról, és archiválhatjuk is az eseményeket. A SMARTme biztonságtechnikai vállalat minőségi Hikvision, Dahua és Intellio IP kamerák telepítésével hatékonyan biztosítja a magas szintű védelmet: ismerje meg szolgáltatásunkat!

SMARTme IP kamera rendszer telepítés

IP kamera rendszer tervezés és telepítés rengeteg tapasztalattal

Csapatunk több, mint 10 éves tapasztalata a biztonságtechnikai rendszerek kiépítésében rengeteg sikeresen elvégzett projekten és szakmai továbbképzéseken alapul. Minden IP kamera rendszer telepítéskor ugyanolyan gonddal és professzionális munkavégzéssel járunk el. Szem előtt tartjuk a korrekt üzleti magatartást is, legyen szó generálkivitelezőről, fővállalkozóról vagy tényleges megrendelőről.

Teljes körű IP kamera rendszer telepítés

A SMARTme az IP kamera rendszer tervezési folyamataitól kezdve teljes körű szolgáltatást nyújt minden szerződött partnerének egészen az átadásig. Ezen felül utólagos karbantartási és szervizelési lehetőséget is biztosítunk.

A legfejlettebb technológiák is elromolhatnak, ezért csapatunk a tervezés és a kivitelezés után sem hagyja Önt magára. Az év minden napján rendelkezésre áll egy 24 órás telefonos helpdesk, ahol munkatársaink fogadják a hibabejelentést, és azonnal cselekednek. Természetesen Ön is nyomon követheti a folyamatokat a bejelentéstől egészen a javítás lezárásáig.

További SMARTme szolgáltatások

A biztonság- és vagyonvédelem nem játék, ezért igyekszünk minden részterületet lefedni szolgáltatási palettánkkal. Beléptető rendszerek telepítésében, hőkamerás rendszerek kiépítésében, vagy akár tűzjelző rendszer beüzemelésében is szakértő segítséget nyújtunk, ráadásul minden projektet hatékonyan és pontosan határidőre készítünk el.

Melyek az IP kamera rendszer előnyei?

 • Roppant egyszerű kezelhetőség
 • Digitális, önálló és távolról is elérhető kép
 • Gyorsan beüzemelhető
 • Remekül megoldja a rá bízott feladatot rögzítő nélkül is
 • Gyakorlatilag korlátlan mennyiségben rendszerbe építhető kamerák

Milyen IP kamera típusokkal dolgozunk?

 • Csapatunk főként a POE IP kamera rendszert szokta javasolni ügyfeleinek, eltekintve egy-két ritka esetről, amikor AHD kamera szettet ajánlunk. Utóbbi létjogosultságát az adja, hogy bizonyos esetekben nincs szükség az IP kamerarendszer okos funkcióira, de a részletgazdag kép nélkülözhetetlen.
 • A minőségi képalkotás érdekében cégünk jellemzően 4MP felbontású IP kamerákat üzemel be.
 • Optika szempontjából fix és variofokális képmezőjű IP kamera rendszer kiépítése közül tudnak választani ügyfeleink. Utóbbit inkább kültérre javasoljuk, mivel sokkal jobban lefedhető a látni kívánt terület. Az épület benti tereinek megfigyelésére tökéletesen megfelel a fix optikás IP kamera szett.
 • A SMARTme szekértői főként dóm és cső kinézetű készülékeket használ munkája során. A kültéri IP kamera legyen távolról is jól látható, ennek pedig a cső kialakítás felel meg inkább. A kevésbé offenzívabb megjelenésük miatt a dóm IP kamerákat elsősorban beltérre ajánljuk. Műszaki tudás tekintetében mind a két típus pontosan ugyanarra képes.
 • Végül, de nem utolsó sorban forgalmazunk és telepítünk mozgatható és fix IP kamerákat. Bár mindkét fajtának megvannak a maga előnyei, a tapasztalat azt mutatja, hogy a rögzített készülékeket preferálják jobban ügyfeleink. Ha az egyéni preferencia mégis a mozgatható IP kamera rendszer, annak sincs semmi akadálya.

További kérdései vannak szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Kollégáink készséggel a rendelkezésére állnak: bátran lépjen velük kapcsolatba!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre