CCTV kamera rendszer

A biztonsági-, vagy CCTV (Closed Circuit Television) kamera rendszer élőképét akár okostelefonról, táblagépről vagy számítógépről interneten is nézhetjük. Napjainkban szinte mindennap összefuthatunk vele a bankokban, bevásárlóközpontokban, közterületeken, irodaépületekben és reptereken. Ennek oka, hogy még mindig a legtöbb információval tudnak szolgálni megfigyeléskor vagy incidens esetén.

A SMARTme tapasztalt csapata vállalja modern CCTV megfigyelő rendszer hatékony és precíz megtervezését és kivitelezését garanciával: kérjen tőlünk ajánlatot!

CCTV kamera rendszer telepítés a SMARTme-től

Szakértő csapattal dolgozunk

Munkatársaink több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkeznek kamerarendszerek telepítésében. A legkorszerűbb szakmai ismeretek mellett folyamatos fejlődésre törekszünk, hogy a legegyedibb igények se okozzanak problémát. Legyen szó irodaházakról, közületekről, állami intézményekről vagy gyártóközpontokról, minden megbízást aprólékosan és pontosan határidőre elvégzünk.

CCTV kamera rendszer telepítés elejétől a végéig

Ha Ön a SMARTme csapatát bízza meg CCTV kamera rendszer beüzemelésével, mi levesszük az összes ezzel kapcsolatos terhet a válláról. Szakértő mérnökeink már rengeteg sikeres kamerarendszer megtervezésén vannak túl, és egyre törekednek a technológiai újítások elsajátítására is. Kivitelező kollégáink pedig mérnökeinkkel karöltve rendkívül alapos és teljes körű munkát végeznek.

A kulcsrakész átadás után sem hagyjuk magára ügyfeleinket. Egyrészt érthetően elmagyarázzuk a kamera rendszer üzemeltetéssel kapcsolatos tudnivalókat. Másrészt pedig biztosítunk egy 24 órás helpdesk szolgáltatást is: amennyiben meghibásodna kamerarendszere, szerződött partnereink az év bármelyik napján felvehetik kollégáinkkal a kapcsolatot.

Innovatív kamera rendszer megoldások

A SMARTme a biztonságtechnikai rendszerek beépítése során a legújabb készülékeket és technológiát alkalmazza. Akár több 100 kamerát tartalmazó kamerás megfigyelő rendszert is ki tudunk építeni, beltérre és kültérre egyaránt. A magas minőségű nappali- és éjszakai felvételeknek köszönhetően Ön hatékonyan ellenőrizheti és megvédheti az ingatlant a nap minden percében.

Ráadásul nem is szükséges az épületben vagy intézményben tartózkodnia, mivel az interneten keresztül, akár a telefonjáról is megfigyelheti az eseményeket. A CCTV kamera rendszer emellett képrögzítésre is alkalmas, amelyet utólag vissza lehet nézni, vagy esemény esetén lementeni/archiválni. Egy esetleges lopás vagy betörés esetén igen hasznosnak bizonyulnak majd a felvételek. A következő kameramárkák telepítését vállaljuk: Hikvision, Dahua, Techson, Provision.

Több biztonságtechnikai szolgáltatás egy helyen

Megbízható biztonságtechnikai és vagyonvédelmi rendszerek egész palettáját tudjuk kínálni ügyfeleinknek. A tervezéstől a kulcsrakész átadásig szakszerűen kivitelezünk többek között tűzjelző rendszert, intelligens testhőmérséklet-mérő (prémium kamera- vagy kedvezményes csukló-mérő) rendszert, illetve riasztórendszereket is. A SMARTme törekszik minden projekt során az ügyfél igényeihez igazodni, és közben folyamatosan tájékoztatni az aktuális fejleményekről.

A CCTV kamera rendszer felhasználási területei

Üzleti célokra: a CCTV kamera rendszer beüzemelése a boltokban elsősorban a lopások elkerülése érdekében történik. Amellett, hogy figyelemmel kísérhetjük és rögzíthetjük az eseményeket, valamint az árumozgatás útvonalát, biztonságos targonca közlekedést is ellenőrizhetjük. A CCTV biztonsági kamera rendszer telepítése javasolt nagyáruházakba és egyhelyiséges üzletekbe egyaránt.

Gyártási és ipari műveletek megfigyeléséhez: a különböző ipari és gyártási folyamatoknál főként a berendezések optimális működésének ellenőrzése a CCTV kamerarendszer fő funkciója. A gyors beavatkozással egy hiba esetén az élőképeknek köszönhetően jelentős károkat előzhetünk meg.

Beléptető rendszerrel is telepíthető: a CCTV kamera beüzemelése történhet beléptető rendszerrel kombinálva. Elsődlegesen a gyalogos-, illetve a gépjármű forgalmat figyelik meg velük. A benzinkutak, ékszerboltok és bankok biztonsági rendszereihez majdhogynem kötelező egy kamerarendszer megléte is.

Ön is profi csapatra bízná a CCTV rendszer kiépítését? Kérjen tőlünk ajánlatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre