Kültéri kamera rendszer

A kültéri kamera rendszer ideális megoldás a raktáron, csarnokon, gyártósoron kívüli események megfigyelésére, valamint rögzítésére. Különösen azokon a területeken praktikus, ahol olyan hosszabb kerítésszakasz van, amelynek egyes szakaszai kívül esnek a porta látóköréből. A SMARTme rutinos gárdája gond nélkül megbirkózik a legkülönfélébb biztonság- és vagyonvédelmi projektek komplett tervezésével, telepítésével és karbantartásával: kérjen tőlünk ajánlatot!

Kültéri biztonsági kamera rendszer: miért a SMARTme szolgáltatását válassza?

Értünk a kültéri kamera rendszerekhez

Cégünk több, mint 20 éve tevékenykedik sikeresen a biztonságtechnika világában. Ez idő alatt számtalan sikeres projektet tudhatunk magunk mögött – köztük különféle kültéri kamera rendszerek kiépítését is. Csapatunk tagjai folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt, hogy lépést tartsanak a legújabb innovációkkal. A kültéri kamerarendszer tervezésének és kivitelezésének minden lépését gondosan és precízen hajtjuk végre.

Modern kültéri kamera rendszer típusok

Kültéri kamera kínálatunk többféle típust is magába foglal, amelyek számos egyéni funkcióval rendelkeznek. Kiépítünk többek között fix, mozgatható, dóm-, cső kinézetű, fix-, variofokális képmezőjű kültéri kamera rendszert is, a mai kor elvárásainak megfelelve minimum 4MP felbontással. Mindegyik típus részletgazdag felvételeket készít, ráadásul gyorsan beüzemelhetők, és akár távolról is elérhető a külső kamerák képe. Amennyiben tanácsadásra lenne szüksége, sokéves tudásunk legjavát adva kínálunk Önnek teljes mértékben egyedi megoldási javaslatokat.

Éjjel-nappal fordulhat hozzánk segítségért

Tisztában vagyunk azzal, hogy sajnos egyszer minden készülék meghibásodik előbb, vagy utóbb. Amennyiben problémát észlel telepített kamera kültéri rendszerével, akkor sem hagyjuk Önt egyedül. Szakképzett és barátságos kollégáink a nap 24 órájában elérhető helpdesk szolgáltatásunk keretében fogadják a hibabejelentéseket partnereinktől. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi rövid időn belül elhárítjuk a probléma forrását.

Teljes körű biztonság- és vagyonvédelem

A biztonságtechnika számunkra nem pusztán egy hivatás, hanem egy életszemlélet. Minden ügyfelünk számára igyekszünk biztosítani, hogy maximális nyugalomban tudhassa cégének értékeit. Széleskörű szolgáltatási palettánk magában foglalja egyebek mellett megfigyelő kamera rendszerek, tűzvédelmi és tűzjelző rendszerek, hőkamerás rendszerek vagy beltéri kamera rendszerek kiépítését is. Színes repertoárunkat nyugodt szívvel kínáljuk minden partnerünk számára az épületeinek, személyi- és tárgyi értékeinek védelmére.

Hol alkalmazható hatékonyan egy kültéri kamera rendszer?

 • Irodaházak
 • Bevásárlóközpontok
 • Önkormányzatok
 • Irodaházak
 • Gyárak és raktárak
 • Logisztikai objektumok
 • Rendvédelmi objektumok
 • Kórházak, egészségügyi intézmények
 • Oktatási intézmények
 • Garázsok és mélygarázsok
 • Templomok, egyházi építmények
 • Terek és parkok
 • Építő-, illetve könnyűipar

Milyen előnyei vannak egy kültéri kamera rendszernek?

Manapság az ember sosem lehet elég óvatos, mivel sajnos még mindig igen nagy számban fordulnak elő betörések és rablások. A megfelelő kültéri kamerákkal hatékonyan fenntarthatjuk a biztonságot, nemcsak cégünk épületében, de egyéb fontos ingatlanokban, vagy akár közterületen is. Ráadásul nemcsak megfigyelhetjük, hanem rögzíthetjük is az eseményeket, amelyek egy esetleges jogi eljárás során döntő bizonyítékként is szolgálhatnak.

A kültéri kamera rendszerek további nagy előnye, hogy kiválóan alkalmasak mind a nappali, mind pedig az éjszakai megfigyelésre. A kamera képe szürkületkor ugyanis automatikusan éjszakai üzemmódba vált át. A SMARTme kínálatában lehetőség van fix és variofokális objektívvel igényelni külső kamera rendszerét. Előbbi esetében behatárolt a terület távolsága és terjedelme, míg utóbbinál manuálisan meghatározható az említett két paraméter.

Ön is profi csapatra bízná a kültéri kamera rendszer beüzemelését? Kérjen tőlünk ajánlatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre