Beltéri kamera rendszer

Egy beltéri kamera rendszer megléte napjainkban már szinte minden cég, magas kockázattal bíró épület vagy közintézmény számára elengedhetetlen a hatékony vagyonvédelem érdekében. Ráadásul más rendszerekkel összekapcsolva még eredményesebb vállalati működés is elérhető a használatukkal. A SMARTme prémium beltéri kamera rendszerek vállalatoknak, irodaházaknak, közületeknek: kérjen tőlünk ajánlatot!

Modern beltéri kamera rendszer telepítés a SMARTme-től

Teljes körű beltéri kamera rendszer telepítés

Csapatunk a beltéri kamera rendszer tervezési feladataitól kezdve egészen a kulcsrakész átadásig minden terhet levesz az Ön válláról. Minden projektünk esetében az innovatív megoldásokra törekszünk, miközben rugalmasan igazodunk ügyfeleink egyéni igényeihez. Mérnökeink szoros együttműködésben dolgoznak rutinos kivitelezőinkkel, így a munka teljes egyetértésben és dinamikusan zajlik a legelejétől a legvégéig.

Beltéri kamera rendszer kiépítése 20 év rutinnal

Szakképzett csapatunk két évtized alatt számtalan sikeres projektet tudhat maga mögött, így nem okoz fennakadást számunkra semmilyen kihívás. Amellett, hogy tekintélyes tapasztalattal rendelkezünk beltéri kamera rendszerek tervezésében és kiépítésében, az egyéni szakmai fejlődésre és tanulásra is folyamatosan törekszünk. Hosszú távú koncepciónk része, hogy minőségi, prémium szolgáltatást nyújtsunk partnereink számára.

24 órás beltéri kamera rendszer helpdesk

A SMARTme a munka végeztével sem hagyja magára ügyfeleit. Ha hibát észlel a rendszer működésében, csak lépjen kapcsolatba velünk a nap 24 órájában elérhető telefonszámunkon! Szakképzett munkatársaink SMARTme helpdesk szolgáltatásunk keretében az év minden napján várják az esetleges hibabejelentéseket, hogy minél gyorsabban segíthessenek szerződött partnereinknek.

Teljeskörű vagyonvédelmi rendszer szolgáltatások

Amennyiben Önnek nemcsak beltéri kamerákra lenne igénye, hanem komplett vagyonvédelmi megoldásra van szüksége, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk. Szolgáltatásunk keretében vállaljuk többek között tűzjelző rendszerek kiépítését, CCTV rendszerek tervezését és telepítését, beléptető- és munkaidő nyilvántartó rendszerek kiépítését, hőkamerás rendszerek telepítését és riasztórendszerek megtervezését és kiépítését is. Természetesen legyen szó bármelyik projektről, minden esetben garanciát vállalunk az általunk végzett munkára.

Milyen előnyökkel szolgálhat egy beltéri kamera rendszer?

 • Bűnmegelőzés és elrettentés: mindenekelőtt az egyik vitathatatlan előnye a beltéri kamerák meglétének egy épületben, hogy redukálják a betöréseket és illetéktelen behatolásokat. Amennyiben egy beltéri rejtett kamera rendszer mellett tesszük le a voksunkat, a rabló tevékenységét anélkül tudjuk nyomon követni élőben, hogy észlelné figyelő tekintetünket, miközben a hatóságok már úton is vannak.
 • Más rendszerekkel is összekapcsolható: sokak számára elsőre nem is nyilvánvaló, hogy egy beltéri kamera rendszer milyen mértékben tudja segíteni egy vállalat működését, ha kombináljuk más rendszerekkel. Egy beléptető- és munkaidő nyilvántartó rendszerbe integrálva például még hatékonyabban tudjuk az alkalmazottak mozgását nyomon követni – és szükség esetén korlátozni – az épületen belül. Ellenőrizhetjük, hogy ki érkezik és ki távozik a cégtől, valamint dokumentálhatjuk a kollégák munkaidejének kezdetét, végét, és a munkaidő alatt történő érkezések/távozások okait.
 • Távoli hozzáférhetőség: nem utolsó sorban egy beltéri kamera rendszer további pozitív tulajdonsága, hogy nem szükséges az épületben tartózkodni, hogy láthassuk a személyforgalmat. Egy modern kamera képe egyszerűen megjeleníthető akár az okos telefonunkon, vagy a laptopunkon. Így egy esetleges külföldi üzleti út során is nyomon követhetjük az eseményeket.

Bízza profi csapatra a beltéri kamera rendszer kiépítését: kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre