Biztonsági rendszer tervezése és telepítése

A biztonsági rendszer amellett, hogy vagyonvédelmi szempontból is előnyös, alapvető biztonságtechnikai szempontból is fontos a nagyobb irodaházak, üzemek, gyárak vagy közületek tervezésekor. Segítségükkel megelőzhetők az esetleges illetéktelen behatolások, valamint visszakereshetőek  a múltban történt események is. A SMARTme biztonságtechnikai vállalat több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a biztonságtechnikai és vagyonvédelmi rendszerek tervezésében, kivitelezésében és karbantartásában: ismerje meg szolgáltatásainkat!

Biztonsági rendszer telepítése a SmartMe szolgáltatásai között: Miért minket válasszon?

Biztonsági kamerarendszer tapasztalt szakemberek által

Kollégáink 20 évnyi rutinnal a hátuk mögött probléma nélkül megbirkóznak bármilyen biztonságtechnikai feladattal. Rugalmasan dolgozunk együtt a megrendelőinkkel, az általunk elvégzett munkáért pedig minden esetben felelősséget vállalunk. Sok esztendő alatt felhalmozott szakmai tapasztalat, valamint korrekt üzleti magatartás jellemzi működésünket.

Teljeskörű biztonsági kamera rendszer telepítés

Biztonsági kamera rendszer telepítésekor igyekszünk minden ügyfelünk számára komplex szolgáltatást nyújtani. Ez azt jelenti, hogy kivitelezzük mind a tervezési, mind a kivitelezési, karbantartási és szervizelési feladatokat is. Legyen szó irodaházról, gyárakról, középületekről vagy állami intézményekről, a legelső mozzanatoktól kezdve az utómunkálatokig nyugodtan ránk bízhatja a létesítmény biztonsági kihívásainak megoldását.

Innovatív megoldások a SMARTme-től

Miután napjainkban a technológia hatalmas ütemben fejlődik, egy vállalkozás csak úgy tud előre haladni, ha lépést tart a kor vívmányaival. A SMARTme is ezen a véleményen van, épp ezért igyekszünk biztonsági kamera rendszereink telepítése során a legmodernebb eszközöket alkalmazni.

A 21. századi újdonságok felhasználóbarátabbak, mint elődjeik, ezért vállalkozásunk még hatékonyabb segítséget tud nyújtani Önnek. A minőségi, prémium munkavégzés természetesen minden projekt esetén garantált.

Biztonsági rendszer folyamatos ügyfélszolgálattal

A SMARTme csapata büszke arra, hogy a partnerei számára a rendszer átadása után is segítséget tud nyújtani. Annak ellenére, hogy az általunk telepített rendszerek megfelelnek minden szakmai szabványnak, a technika világában is előfordulhatnak meghibásodások. Ezért szerződött ügyfeleinknek egy 24 órás telefonos helpdesket is biztosítunk, amely az év minden napján rendelkezésre áll. A teljes hibaelhárítás lépésről lépésre nyomon követhető az elejétől a végéig.

Számos egyéb biztonságtechnikai szolgáltatással is foglalkozunk

A SMARTme igen széles szolgáltatási palettával rendelkezik, ha biztonságtechnikáról és vagyonvédelemről van szó. Hozzáértő csapatunk a színvonalas kivitelezés érdekében nagy hangsúlyt fektet az alapos és precíz tervezésre, amelyek sikeres végeredményét referenciamunkáink is alátámasztják. Tűzvédelmi tervezés, beléptető rendszer bevezetés és többek között hőkamerás rendszer kiépítése is portfóliónkat képezi, gond nélkül megbirkózunk minden feladattal.

Biztonsági kamera telepítés: milyen előnyei vannak a rendszernek?

 • A biztonsági kamera lehetőséget nyújt arra, hogy figyelemmel tudjuk követni, mi zajlik épp a jelen időben cégünknél vagy vállalkozásunknál.
 • A videó rögzítő egységgel a múltban történt eseményeket is vissza lehet nézni, ami egy esetleges incidensnél később bizonyítékként szolgálhat.
 • Távollétünk alatt is hozzáférhetünk a kamerák képeihez, így videó megfigyelésre is kiválóan alkalmasak, amikor máshol van teendőnk

Miért elengedhetetlen a biztonsági rendszer?

Teljes körű biztonság

Az épületüzemeltetéshez kapcsolódó rendszereket, beleértve a beléptetési, parkolási és látogatómenedzsmentet, behatolásjelzőt, valamint a videokamerás megfigyelést, együttesen megjeleníthetjük és monitorozhatjuk.

Nyugodt környezet

A valós idejű, vizuális helyzetjelentésnek köszönhetően nyugodtabb környezet teremthető. Az őrzéssel és biztonsági feladatokkal megbízott szakemberek az egyértelmű, valós idejű adatok alapján optimálisan reagálhatnak a kialakult helyzetekre.

Teljes kontroll

Az instrukciók meghatározása mellett a riasztások jóváhagyását is többszintű jóváhagyáshoz kötheti. A személyzet tevékenységéről készül eseménynapló, és az eseményekről automatikusan értesítést kap e-mailben vagy SMS-ben.

Bővíthetőség

A rendszerünk mindig új funkciókkal szolgál a létesítmény biztonsága érdekében. Rugalmasan, modulárisan bővíthető, akár utólag is, például az őrjáratok valós idejű, térképes megfigyelésével.

Felkeltették érdeklődését szolgáltatásaink? Netán további kérdései vannak? Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére: vegye fel velük a kapcsolatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre