Biztonsági rendszer irodaházaknak

Az irodaházakban lévő biztonságtechnikai rendszerek nélkülözhetetlenek az alkalmazottak és a vállalati vagy üzleti értékek védelme érdekében, mivel segítenek megelőzni a betöréseket, illetéktelen hozzáféréseket és a lopásokat. Ezek a rendszerek növelik az irodaházban dolgozók biztonságérzetét és hozzájárulnak a munkakörnyezet biztonságosabbá tételéhez, valamint lehetővé teszik az esetleges incidensek gyorsabb észlelését és reagálását.

Teljes körű beltéri és kültéri kamera rendszer telepítés

Csapatunk a beltéri és kültéri kamera rendszer tervezési feladataitól kezdve egészen a kulcsrakész átadásig minden terhet levesz az Ön válláról. Minden projektünk esetében az innovatív megoldásokra törekszünk, miközben rugalmasan igazodunk ügyfeleink egyéni igényeihez. Mérnökeink szoros együttműködésben dolgoznak rutinos kivitelezőinkkel, így a munka teljes egyetértésben és dinamikusan zajlik a legelejétől a legvégéig.

CCTV kamerarendszer kiépítése 20 év rutinnal

Szakképzett csapatunk két évtized alatt számtalan sikeres projektet tudhat maga mögött, így nem okoz fennakadást számunkra semmilyen kihívás. Amellett, hogy tekintélyes tapasztalattal rendelkezünk CCTV kamera rendszerek tervezésében és kiépítésében, igyekszünk biztonsági kamera rendszereink telepítése során a legmodernebb eszközöket alkalmazni.

 • A biztonsági kamera lehetőséget nyújt arra, hogy figyelemmel tudjuk követni, mi zajlik épp a jelen időben cégünknél vagy vállalkozásunknál.
 • A videó rögzítő egységgel a múltban történt eseményeket is vissza lehet nézni, ami egy esetleges incidensnél később bizonyítékként szolgálhat.
 • Távollétünk alatt is hozzáférhetünk a kamerák képeihez, így videó megfigyelésre is kiválóan alkalmasak, amikor máshol van teendőnk.

Tűzvédelmi tervezés és tűzjelző rendszer tervezése és telepítése

A tűzjelző rendszer kiépítése alapvető fontosságú az épületbiztonság szempontjából, amelyet számos jogszabály is előír. Egy füstérzékelő megléte a legmegbízhatóbb eszköz mind a bent tartózkodók élete, mind pedig a vagyontárgyak védelme érdekében. A SMARTme 2006 óta számtalan tűzjelző rendszer megtervezését és kiépítését végezte el sikeresen, az Országos Tűzvédelmi Szabályzatnak megfelelően.

Hő és füstelvezetési rendszer kiépítése

A hő- és füstelvezető rendszerek feladata, egy esetleges épülettűz során keletkező égéstermékek (gázok, aerosolok, apró füstrészecskék) valamint egy adott térrészben akkumulálódó hő, gyors és hatékony elvezetése. A hő- és füstelvezetés elsődleges funkciója egy-egy épület esetében, az ún. menekülési utak védelme, illetve azok biztosítása. A másodlagos funkciója az épület szerkezeteire ható tűzterhelés csökkentése, ami egyrészt az épület stabilitását biztosítja, illetve az oltási munka során beavatkozó tűzoltó állomány hosszabb távú menekítési és oltási munkáját segíti, biztosítja.

Beléptetőrendszer akár munkaidőnyilvántartással

 • Biztonság: a beléptető rendszer első és legfontosabb szerepe természetesen az illetéktelen betolakodók elleni védelem. Alkalmazásukkal egyszerre tudunk meggátolni egy éppen zajló rablást, és elfojtani egy betörési kísérletet is.
 • Áttekinthető nyilvántartás: másik hasznos tulajdonsága a beléptető rendszernek a követhető nyilvántartás. Segítségével tisztán áttekinthető, hogy ki érkezik, illetve távozik a cégtől, valamint a létesítményen belüli mozgások is dokumentálhatóak.
 • Hozzáférés szabályozása: végezetül nem elhanyagolható előny az sem, hogy beléptető rendszer alkalmazásával képesek vagyunk a forgalmat az egyes helyiségekbe engedélyezni vagy éppen korlátozni.

24 órás beltéri biztonsági rendszer helpdesk

A SMARTme a munka végeztével sem hagyja magára ügyfeleit. Ha hibát észlel a rendszer működésében, csak lépjen kapcsolatba velünk a nap 24 órájában elérhető telefonszámunkon! Szakképzett munkatársaink SMARTme helpdesk szolgáltatásunk keretében az év minden napján várják az esetleges hibabejelentéseket, hogy minél gyorsabban segíthessenek szerződött partnereinknek.

Bízza profi csapatra a biztonságtechnikai rendszer kiépítését: kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre