Épületfelügyeleti rendszer

A C4 integrált épületfelügyeleti rendszer hatékony megoldást kínál vállalatok és hivatali épületek biztonsági rendszereinek összekapcsolására és központi vezérlésére. Segítségével áttekinthetőbben kezelhetjük az egyes eszközöket, épületeket, régiókat, valamint ellenőrizni tudjuk a belépéseket személyes nyilvántartás útján. A SMARTme vállalja a rendszer teljes körű megtervezését és telepítését egészen a kulcsrakész állapotig: vegye fel velünk a kapcsolatot!

Épületfelügyeleti rendszer telepítés a SMARTme-től

Széleskörű szakmai tapasztalat, garantált szaktudás

Csapatunk több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a biztonságtechnikai és vagyonvédelmi műszaki megoldások megtervezésében és kiépítésében. Folyamatos szakmai képzésekkel fejlesztjük magunkat, valamint figyelemmel követjük a technikai innovációkat is.

Számos sikeres projekttel a hátunk mögött nagy rutinnal látunk hozzá a munkához, amelyet gondosan és professzionálisan kivitelezünk a megrendelői igényeket szem előtt tartva.

Teljes körű épületfelügyeleti rendszer kivitelezés

Tevékenységünk sokrétűségét mi sem tükrözhetné jobban, mint referenciáink. A C4 integrált épületfelügyeleti rendszer kiépítésénél a tervezési, kivitelezési, karbantartási és szervizelési feladatokat is komplex módon ellátjuk. Teljes mértékben felelősséget vállalunk az általunk elvégzett munkáért, és transzparensek vagyunk generálkivitelezővel, fővállalkozóval és megrendelőinkkel szemben is.

Épületfelügyeleti rendszer pontos határidőkkel

A SMARTme elkötelezett a hosszútávú üzleti kapcsolatok iránt: ezt minőségi szolgáltatás nyújtásával és segítőkész, nyitott hozzáállással igyekszünk biztosítani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy a megígért határidőket maradéktalanul tiszteletben tartjuk, így Ön is tervezhet nyugodtan előre.

24 órás épületfelügyeleti rendszer helpdesk

Bármilyen modern napjainkban a technológia, időnként a beépített rendszerek is meghibásodhatnak. Amennyiben a kivitelezés után Ön hibát észlel, vegye igénybe tudja venni helpdesk szolgáltatásunkat. Az év bármely napján 24 órában elérhető telefonszámon szakértő kollégáink fogadják hívását, és rövid időn belül orvosolják a problémát.

Széleskörű biztonság- és vagyonvédelmi szolgáltatási paletta

Tudjuk, hogy a biztonság és vagyonvédelem esetében minél körültekintőbbek és felkészültebbek vagyunk, annál jobb. A SMARTme csapata a C4 integrált épületfelügyeleti rendszer telepítésén túl vállalja többek között hőkamerás rendszer kiépítését, IP kamera rendszer telepítését, tűzjelző rendszer telepítését, valamint beléptetőrendszer kiépítését is. A tervezéstől a kulcsrakész állapotig nyugodtan ránk bízhatja a feladatot. Mindemellett folyamatosan tájékoztatjuk Önt a fejleményekről, hogy ne legyenek kétségei a munkavégzést illetően.

Milyen előnyökkel jár egy épületfelügyeleti rendszer?

A SMARTme csapata által kiépített integrált rendszer használatával lehetségessé válik:

 • a biztonsági berendezések központi kezelése,
 • a berendezések vizuális megjelenítése és felügyelete,
 • a biztonsági folyamatok automatizálása,
 • a biztonsággal kapcsolatos információk elemzése és kiértékelése,
 • valamint a válságmenedzsment.

A felsorolt szolgáltatások mind elérhetők egy ilyen szoftver segítségével, akár központi, de többfelhasználós hozzáférés esetén is.

Mindezen felül a C4 személykezelő és belépésellenőrző megoldással:

 • működtethetjük az erőköröket – ajtók, forgóajtók, jelzések, sorompók és egyébe rendszerek
 • meghatározhatjuk az egyéni, csoportos vagy akár az összes felhasználó hozzáférési jogát
 • a feltételes hozzáférési jogokhoz kijelölhetjük az időben és területileg elhatárolt zónákat
 • komplex módon archiválhatjuk és kiértékelhetjük az eseménynaplót
 • megfigyelhetjük a jogosulatlan belépési próbálkozások adatait
 • nyilvántarthatjuk a látogatottságot, valamint egyes zónákat elérhetővé teszünk a látogató számára
 • online követhetjük a személyek mozgását az egyes időbeli vagy területi zónákban

Ön is professzionális csapatra bízná a teljeskörű épületfelügyeleti rendszer kiépítését? Kérjen tőlünk ajánlatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre