Tűzjelző rendszer

A tűzjelző rendszer kiépítése alapvető fontosságú az életvédelem és az épületbiztonság szempontjából is, amelyet számos jogszabály is előír. Egy füstérzékelő megléte a legmegbízhatóbb eszköz mind a bent tartózkodók élete, mind pedig a vagyontárgyak védelme érdekében. A SMARTme 2006 óta számtalan tűzjelző rendszer megtervezését és kiépítését végezte el sikeresen, az Országos Tűzvédelmi Szabályzatnak megfelelően: ismerje meg szolgáltatásunkkal!

SMARTME TŰZJELZŐ RENDSZER KIÉPÍTÉS: MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANI?

Modern tűzjelző rendszert telepítünk

Csapatunk a nemzetközileg is elismert Securiton, Aritech, Esser, Siemens, Bosch gyártók rendszereit telepíti irodaházak, gyárépületek, közület vagy akár bevásárlóközpontok megbízására is. Ezek a készülékek híresek precíz és hosszútávú működésükről. Megbízható, érzékeny és fejlett kialakításuknak köszönhetően megbízható teljesítményt nyújtanak.

Tűzjelző telepítés óriási tapasztalattal

A SMARTme közel 20 éves tapasztalata során számtalan tűzjelző rendszer sikeres kiépítésével büszkélkedhet. Kiemelkedő eredményeinkről ügyfeleink pozitív visszajelzése a garancia. Munkánk minőségéről árulkodik az is, hogy több megbízónkkal évek óta szoros partnerségben működünk együtt.

Teljes körű tűzjelző rendszer szolgáltatás

Szakembereink az összes szaktevékenységnek minősülő tervezési-kivitelezési folyamatot elvégzik a tervezéstől a kivitelezésen át egészen a karbantartásig. Csapatunk mind a képzettségi, mind a kamarai tagsági követelményeknek megfelelő munkát garantálják. Emellett az utólagos javítási feladatok során sem hagyjuk magára ügyfeleinket.

A tervezés során az OTSZ-ben előírtaknak megfelelően tűzvédelmi dokumentációt is készítünk. Ez a tűzjelző rendszer műszaki paramétereit és kialakítását tartalmazza szöveges és rajzjeles megjelölésekkel. Egyeztetünk a tűzvédelmi szakhatósággal, valamint felmérjük a tűzvédelmi követelményeket is.

Komplex tűzvédelmi tervezés és tanácsadás keretein belül elvégezzük a tűzterhelés számítást, a tűzszakasz-méretezést, a szükséges oltóvíz mennyiségének kiszámítását, valamint az épület kiürítés-számítást. Nem mellesleg a tűzjelző rendszer hatósági engedélyeztetését is ránk bízhatja a kiépítés és a karbantartás mellett.

MIÉRT VAN SZÜKSÉG A TŰZJELZŐ RENDSZERRE?

 • Személybiztonság, életvédelem

  A legfontosabb szempont az épületben tartózkodó emberek biztonsága. Egy megfelelően kiépített tűzjelző rendszer azonnal jelez a füst meglétéről.

 • A hamis riasztások elkerülése

  A megfelelő módon tervezett és karbantartott tűzjelző rendszerek minimálisra csökkentik a hamis riasztások esélyét. 

 • A tűz korai észlelése

  Lehetővé teszi a tűz korai észlelését még a látható füst és lángok megjelenése előtt. Segít megelőzni vagy korlátozni a tűz terjedését, minimalizálva ezzel a károkat.

 • Vagyonvédelem

  Nemcsak az emberek biztonságát szolgálja, hanem segít megőrizni az épületben található vagyontárgyakat is.

 • Törvényi előírások betartása

  Hazánkban törvényi előírások szabályozzák, hogy milyen típusú tűzjelző rendszerek kiépítése szükséges a közintézményekben. 

 • Megelőzés és felügyelet

  A modern tűzjelző rendszerek biztonsági jelentéseket is képesek generálni a rendszer állapotáról.

SMARTme biztonságtechnikai szolgáltatások

Ön nyugodtan fordulhat hozzánk, ha egyéb biztonsági vagy vagyonvédelmi rendszert szeretne telepíteni épületébe. Szolgáltatásaink között IP kamera rendszer kiépítés, C4 integrált épületfelügyeleti rendszer telepítés és hőkamerás rendszer beépítés is megtalálható. Rutinos csapatunk gond nélkül hatékonyan és határidőn belül kivitelezi őket.

A tűzjelző rendszer kiépítése

 • Az ügyfél igényeinek pontos felmérése

 • A helyszín feltérképezése

 • Egyeztetés a szakhatóságokkal

 • Engedélyezési dokumentációk elkészítése

 • A tűzjelző rendszer kábelezése

 • A különböző érzékelők és jelzők felszerelése

 • A rendszer üzembe helyezése és beprogramozása

 • Ellenőrzés

 • Adott időnként karbantartás

Bízza profi csapatra a tűzjelző rendszer telepítését: kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre