Hőkamera

Hőkamera telepítés beléptető rendszerekhez

A hőkamera rendszerek rendkívül modern megoldásnak számítanak a hőemelkedéssel vagy lázzal járó betegségek korai kiszűrésében. A SMARTme biztonságtechnikai vállalat testhőmérséklet mérő kamerái vagy csukló-hőmérői pontosak, rendkívül érzékenyek és hatékonyak. Növelje munkatársai és ügyfelei biztonságérzetét: ismerje meg a technológia és szolgáltatásunk előnyeit!

Miért érdemes a SMARTme hőkamera rendszer mellett dönteni?

Komplett hőkamera rendszer szolgáltatás

Vállalatunknál egy kézben összpontosul a különféle kamera rendszerek megtervezése, kivitelezése és egyben utólagos felügyelete is. Ennek óriási előnye, hogy karbantartó munkatársaink ugyanolyan alaposan ismerik technológiáinkat, mint tervező mérnökeink. Saját csapatunk a kezdeti felmérésektől egészen a hibák elhárításáig mindig ügyfeleink szolgálatára kész. Az év minden napján 24 órás telefonos ügyfélszolgálat is elérhető, ahol partnereink bármikor segítséget kérhetnek vagy bejelenthetik a meghibásodásokat.

Hőkamera a beléptetőrendszernél

Profi szakemberek, modern szaktudás

Munkatársaink friss, korszerű iparági tudással rendelkeznek. Tervezőink, kivitelezőink és karbantartóink ismerik a különböző kamera típusok és rendszerek előnyeit-hátrányait, így Önnek is azt a verziót tudják ajánlani, amely a biztonsági céloknak a legmegfelelőbb. Vállalatunk a problémamegoldásban is gyors: hibabejelentés után azonnal igyekszünk Önnek megoldást kínálni.

20 éves biztonságtechnikai tapasztalat

Működésünk két évtizede alatt számos egyedi megoldással rukkoltunk elő, hogy teljesítsük ügyfeleink komplex kéréseit. Célunk, hogy hőkamera és egyéb biztonsági rendszereink kiépítésével, vegyítésével, valamint integrált épületfelügyelet biztosításával teljes mértékben teljesíteni tudjuk megrendelőink kéréseit.

Hőkamera rendszerek tervezése akár az építkezés szakaszában

Hőkamera és más biztonsági kamera rendszerek megtervezésére is van lehetőség már az építési tervek jóváhagyásával párhuzamosan. Szakembereink rugalmasan működnek együtt építészmérnökökkel, generálkivitelezőkkel, építési vezetőkkel, munkánkra pedig minden esetben 100 százalékban garanciát vállalunk.

A hőkamera rendszerek legfontosabb előnyei:

 1. Valós idejű információgyűjtés: akár 0,3 celsius fokos pontosságú mérés.
 2. Segíti a COVID-19 járvány megfékezését: már a belépés előtt kiszűrhetők a gyanús esetek.
 3. Növeli az alkalmazottak és az ügyfeleik biztonságérzetét: hőkamerás rendszerrel a biztonság felé.
 4. Akár 15 ember egyidejű detektálása: nem lassítja le az átmenőforgalmat az épület bejáratában.
 5. Adatbázis készítés arc alapján: akár több ezer arc tárolása.
 6. Riasztás fény- és hangjelzéssel: csúcsidőben is hatékony.
 7. Intelligens test hőkamera rendszer: csak az emberi arc hőjét detektálja.
 8. Éjjeli felvétel is lehetséges: nemcsak nappal alkalmazható, hanem olyan épületekben is, ahol esti is zajlik a munkavégzés.
 9. Arcmaszk kiszűrése: valamint egyéb meleg hőforrások, mint tea, kávé stb. kizárása.

Kiknek ajánljuk a testhőmérséklet mérő hőkamera rendszer kiépítését?

 • Repülőterek forgalmának ellenőrzésére: a rendszer sokkal gyorsabb, mint a kézi lázmérés, így nem fog feltorlódás kialakulni a járatok beérkezésekor.
 • Irodaházakba: a több ezer főt foglalkoztató vállalatok irodaházaiban járványhelyzetben elkerülhetetlen a magasabb szintű biztonság megteremtése.
 • Gyárakba, üzemekbe: a hőkamerás biztonsági rendszer bevezetése kevesebb költséggel jár és hosszú távon meg is térül, mint egy esetleges leállás a vírushelyzet miatt.
 • Oktatási intézmények: egyetemeken több ezer, nagyobb középiskolákban több száz oktató és tanuló ellenőrzésére is alkalmas.
 • Áruházak bejárataihoz: a plázák esetében is kiszűrhetők ilyen módon a lázas, hőemelkedéses vásárlók.

Hőkamera technológia részletesen: hogy működik?

A hőkamera alkalmazása nagyban megkönnyíti a biztonsági ellenőrzést és a lázas emberek kiszűrését, mivel egyetlen másodperc alatt képes eredményt adni. Akár több, 10-15 ember egyidejű adatait is képes megjeleníteni. Továbbá nem igényel semmilyen kontaktot, nagy távolságból biztonságosan elvégezhető az előzetes szűrés.

A testhőmérséklet mérő hőkamerák pontosabb kalibráláson esnek át, mint a hagyományos hőkamerák, mérési tartományuk 30-45°C fok közötti tartományra esik. Ez biztosítja azt, hogy a hagyományos hőmérséklet mérő kamerákhoz (ahol -+2°C mérési hiba) képest pontosabb.
Bispektrális eszközökről beszélünk, melyek a hagyományos hőkamera mellett – egyetlen kivétellel – egy látható fényű 4MP-es kamerát is tartalmaznak.

A látható fényű kamera rendelkezik arc észlelés analitikával. Ez teszi lehetővé, hogy csak annak az objektumnak (= arc) a hőmérsékletét mérje és vegye figyelembe a kamera, amit valóban mérni kell. Ezzel kiszűrhetők egyéb meleg hőforrások, pl. forró kávé, tea stb. Maszk, illetve szemüveg viselése nem zavarja meg az analitikát.

Az eszközök természetesen nem rendelkeznek olyan pontossággal, mint egy kézi hőmérő, így csak előszűrésre alkalmazható, a gyanús eseteket minden esetben egy kalibrált orvosi műszer alkalmazásával kell ellenőrizni.

Ha felkeltettük érdeklődését lépjen velünk kapcsolatba! Munkatársaink a segítségére lesznek.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre