Megfigyelő kamera rendszer

Napjainkban még mindig egy megfigyelő kamera rendszer a leghatékonyabb módja a vállalkozások számára a biztonság megteremtésére és az értékek védelmére. Azonban nem csupán cégek profitálhatnak hasznos tulajdonságaiból, hanem a rendőr-, tűzoltó-, mentőállomások, oktatási intézmények, hivatali épületek és egyéb közületek. A SMARTme csapata több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik kiváló minőségű kamera rendszerek megtervezésében és telepítésében: keressen minket bizalommal!

Megfigyelő kamera rendszer telepítés a SMARTme csapatától: miért minket válasszon?

Hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkezünk

Szakértő gárdánk a tervezőcsapattól a telepítést végző és karbantartó kollégákig egytől egyig rutinos, sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek. Több, mint 20 év alatt számtalan sikeres kamera rendszer telepítése köthető a nevünkhöz, így nem okoz gondot számukra semmilyen megbízás. Természetesen minden egyes projekt esetében garanciát is vállalunk az általunk elvégzett munkára. Tekintse meg referenciamunkáinkat!

Teljeskörű megfigyelő kamera rendszer telepítés

Cégünk teljeskörű megfigyelő kamera rendszer kiépítési szolgáltatást nyújt partnerei számára. Mérnökeink az innovatív megoldások mellett törekednek az ügyfél igényeinek minél rugalmasabb implementálására a megbízás során. Amint a tervezőasztalnál véget ért a munka, kivitelezőink az utolsó csavarig szakszerűen és gondosan telepítik a megfigyelő kamerákat. A munkafolyamat alatt egészen a kulcsrakész átadásig pedig végig tájékoztatjuk Önt a projekt alakulásáról.

Folyamatos ügyfélszolgálat is elérhető partnereink számára

A megfigyelő kamera rendszer telepítés után sem hagyjuk Önt magára: szerződött partnereinknek ugyanis egy folyamatos, az év minden napján elérhető SMARTme helpdesk is rendelkezésére áll. A nap 24 órájában hívható ügyfélszolgálatunk szakértő munkatársai készséggel segítenek az esetleges utólagos meghibásodások elhárításában.

Milyen előnyei vannak egy megfigyelő kamera rendszernek?

1. Segít megakadályozni a bűncselekményeket

Természetesen az egyik legfontosabb előnye egy kamerás megfigyelő rendszer alkalmazásának, hogy megakadályozzuk az illetéktelen személyek behatolását a védeni kívánt épületbe. Egy megfigyelő kamera rögzítővel felszerelve azonban jóval többet kínál a felhasználó számára, minthogy nyomon kövesse és felvegye az eseményeket. Miután vizuálisan is jól láthatók a kamerák, ezért hatékony elrettentésül is szolgálnak. Egy rabló így kétszer is meg fogja gondolni, hogy megpróbáljon-e betörni az adott épületbe.

2. Költséghatékonyság, méretezhetőség

Az IP kamera az analóg változattal szemben jobb ár-érték aránnyal rendelkezik. Amellett, hogy kevesebb vezeték szükséges kiépítés során, sokkal inkább minőségi képet hoz létre, valamint a fényérzékenysége is szélesebb spektrumon mozog. Ez kevesebb kamera meglétét igényli, miután pedig a videofájlokat tömöríteni is lehet, így azok könnyebben tárolhatók.

Méretezhetőség tekintetében is előkelő helyet foglal el az IP kamerás megfigyelő rendszer. Amikor egy vállalkozás növekszik és nagyobb területet kell megfigyelni, a kamera rendszer egyszerűen, költséghatékonyan és gyorsan bővíthető. Az analóg rendszer esetében ez jóval bonyolultabb művelet lenne.

3. Távoli ellenőrzés

További hatalmas előnye egy modern megfigyelő kamera rendszernek, hogy nemcsak a helyszínről tudjuk nyomon követni az eseményeket. Amennyiben a világ másik pontján van halaszthatatlan üzleti teendőnk, egy mobil eszköz vagy az internet segítségével élőben bekapcsolódhatunk a rendszerbe, valamint az archivált felvételeket is lehetőségünk van visszanézni.

Professzionális megfigyelő kamera rendszer a SMARTme tapasztalt csapatától: kérjen egyedi ajánlatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre