Társasházak biztonságtechnikai rendszerei

A társasházaknak fontos biztonságtechnikai rendszereket üzemeltetniük a lakók és az ingatlan védelme érdekében, mivel ezek a rendszerek segítik a bűncselekmények megelőzését és az esetleges incidensek gyorsabb felismerését. Ezen rendszerek jelenléte növeli a lakók biztonságérzetét és hozzájárul a társasház területén uralkodó biztonságosabb környezet kialakításához. Társasházak számára vállalunk biztonsági kamerarendszer telepítést, kaputelefon rendszer telepítést, tűzjelző rendszer telepítést, hő- és füstvédelmi rendszer telepítést – kérjen tőlünk ajánlatot!

Modern biztonságtechnikai rendszer telepítés társasházaknak a SMARTme-től

Teljes körű beltéri- és kültéri kamera rendszer telepítés

A társasházakban a biztonsági kamerarendszerek kiemelkedő fontossággal bírnak a lakók és az ingatlan védelme szempontjából. Ezek a kamerák nem csupán megfigyelik és rögzítik a történéseket, hanem a jól látható kamerák jelenléte hatékonyan elrettentőleg hat az illetéktelen személyek számára. A lakók számára pedig a kamerarendszer megléte biztonságérzetet ad.

Csapatunk a beltéri kamera rendszer tervezési feladataitól kezdve egészen a kulcsrakész átadásig minden terhet levesz az Ön válláról. Minden projektünk esetében az innovatív megoldásokra törekszünk, miközben rugalmasan igazodunk ügyfeleink egyéni igényeihez. Mérnökeink szoros együttműködésben dolgoznak rutinos kivitelezőinkkel, így a munka teljes egyetértésben és dinamikusan zajlik a legelejétől a legvégéig.

Kaputelefon rendszer telepítés

A társasházak számára különböző kaputelefon rendszerek állnak rendelkezésre: az egyszerűbb változatokban kaputelefonok lehetővé teszik a lakók számára, hogy kommunikáljanak és beengedjék a vendégeket a bejárati ajtón keresztül. A videós kaputelefonok további biztonságot nyújtanak, mivel képet is megjelenítenek a bejövő látogatókról, így azonosítva őket. Az okos kaputelefonok lehetővé teszik a távoli hozzáférést és az okostelefonokon való ellenőrzést, valamint lehetővé teszik a lakóknak, hogy távolról nyissák ki az ajtót.

A SMARTme igyekszik szlogenjéhez hűen biztonságot építeni, amely már a tervezőasztalnál kezdődik. Miután csapatunk minden szakmai és megrendelői szempontot figyelembe véve megtervezi a kaputetelefonrendszert, a folyamat a telepítéssel folytatódik. Legyen szó közelítőkártyás, biometrikus vagy rendszámazonosítós beléptető rendszerről, vállalatunk megbirkózik minden feladattal.

Tűzjelző rendszer tervezése és telepítése

A tűzjelző rendszer kiépítése alapvető fontosságú az épületbiztonság szempontjából, amelyet számos jogszabály is előír. Egy füstérzékelő megléte a legmegbízhatóbb eszköz mind a bent tartózkodók élete, mind pedig a vagyontárgyak védelme érdekében. A SMARTme 2006 óta számtalan tűzjelző rendszer megtervezését és kiépítését végezte el sikeresen, az Országos Tűzvédelmi Szabályzatnak megfelelően.

Hő és füstelvezetési rendszer kiépítése

A hő- és füstelvezető rendszerek feladata, egy esetleges épülettűz során keletkező égéstermékek (gázok, aerosolok, apró füstrészecskék) valamint egy adott térrészben akkumulálódó hő, gyors és hatékony elvezetése. A hő- és füstelvezetés elsődleges funkciója egy-egy épület esetében, az ún. menekülési utak védelme, illetve azok biztosítása. A másodlagos funkciója az épület szerkezeteire ható tűzterhelés csökkentése, ami egyrészt az épület stabilitását biztosítja, illetve az oltási munka során beavatkozó tűzoltó állomány hosszabb távú menekítési és oltási munkáját segíti, biztosítja.

Riasztórendszer kiépítése 20 év rutinnal

Szakképzett csapatunk két évtized alatt számtalan sikeres projektet tudhat maga mögött, így nem okoz fennakadást számunkra semmilyen kihívás. Amellett, hogy tekintélyes tapasztalattal rendelkezünk riasztórendszerek tervezésében és kiépítésében, az egyéni szakmai fejlődésre és tanulásra is folyamatosan törekszünk. Hosszú távú koncepciónk része, hogy minőségi, prémium szolgáltatást nyújtsunk partnereink számára.

24 órás biztonságtechnikai rendszer helpdesk

A SMARTme a munka végeztével sem hagyja magára ügyfeleit. Ha hibát észlel a rendszer működésében, csak lépjen kapcsolatba velünk a nap 24 órájában elérhető telefonszámunkon! Szakképzett munkatársaink SMARTme helpdesk szolgáltatásunk keretében az év minden napján várják az esetleges hibabejelentéseket, hogy minél gyorsabban segíthessenek szerződött partnereinknek.

Bízza profi csapatra a társasház biztonsági rendszerének kiépítését: kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre