Gál Krisztián

Gál Krisztián

gazdasági igazgató

Móró Tibor

ügyvezető igazgató

Az üzlet a kölcsönös tiszteleten alapul, ahol nem csak a pénz cserél gazdát, hanem egy eszme és a tudás formálódik olyan élménnyé, ami érték marad az üzletkötést követően is.

Hiszünk a nyitottság fontosságában; abban, hogy lehetőségünk kell legyen megismerni és elfogadni mások véleményét és igényét. Hisszük, hogy a közös gondolkodás vezet minket a helyes irányba és ad olyan lehetőségeket a kezünkbe, ami valóban segít a az egyedi, testreszabott megoldások megtalálásában. Ez tesz minket erőssé és kitartóvá!”

Császár József

Császár József

operációs igazgató, felelős műszaki vezető

Dombi Zsolt

szerviz- és karbantartás vezető

Egy jól kiválasztott vállalkozó közvetlen felelősségvállalása sokkal tovább mutat, mint egy generálkivitelezőn keresztül érvényesíteni próbált törekvés.  Mi vállaljuk a felelősséget az általunk végzett munkáért, függetlenül attól, hogy a Megrendelő, vagy a generálkivitelező illetve a fővállalkozó hív. Megjelenünk a munkaterületen, és a tényleges Megrendelő érdekeit szem előtt tartva, becsülettel elvégezzük feladatainkat.

Czibere Kornél

értékesítési vezető

Bemutatkozás

Eddigi pályafutásom során mindig is kereskedelemmel, üzletfejlesztéssel foglalkoztam. Bár a képviselt terület igen változatos volt, jellemzően valamilyen műszaki területen tevékenykedtem. A SMARTme Building Technologies Kft.-nél többek között a FIBARO okosotthon rendszerek Magyarországi képviseleteként maga a márkanév bevezetésén, és a belföldi telepítői hálózat kialakításán dolgozom. Keressen bizalommal, ha Ön is szívesen csatlakozna a FIBARO telepítői hálózatunkhoz!

Móró Katalin

PR és marketingvezető

Bemutatkozás

Több, mint 10 évig dolgoztam IT médiánál, ahol az okos eszközök híreit szinte első kézből kaptuk. A FIBARO magyarországi megjelenése egy igazi színfolt a hazai okos otthon piacon, a márka bevezetése és népszerűsítése az én feladatom, igyekszünk minél több csatornán híreinkről tájékoztatni a szakembereket és az érdeklődőket is, számost eseményen veszünk részt és szervezünk saját oktatásokat, nyílt napokat.  Kövessen minket a Facebook oldalunkon, vagy az Instagramon, olvashatja blogunkat az otthonautomatika.hu oldalon vagy az otthonautomatika.reblog.hu oldalon, és  iratkozzon fel hírlevelünkre.

Székely Tibor

vezető tervezőmérnök

Bemutatkozás

Villamosmérnökként és okleveles biztonságtechnikai mérnökként erősítem a SMARTme csapatát immáron több, mint tíz éve.

Vezető tervezőként én felelek a gyengeáramú rendszerek kiviteli, engedélyezési és megvalósulási terveinek határidős és precíz elkészítéséért, amihez rendelkezem a szükséges mérnökkamarai jogosultságokkal és szakvizsgákkal.

Döbrentei Kamilla

tervezőmérnök

Bemutatkozás

Had- és biztonságtechnikai mérnökként végeztem az Óbudai Egyetemen 2019 januárjában. A vagyonvédelmi rendszerek és a tűzvédelem iránti érdeklődésemnek köszönhetően gyengeáramú tervezőmérnökként veszek részt a cég életében, illetve segítséget nyújtok a tűzvédelmi tervezési projektekben is.

Melis László

projektmenedzser

Bemutatkozás

Híradástechnikai üzemmérnökként végeztem 1989-ben. Több mint 30 éve foglalkozom mindennel, amiben mikroprocesszor van, amiben nincs, abba pedig teszek. Tapasztalatokat szereztem nem csak az elektronikus vagyonvédelmi eszközök, de az informatikai rendszerek tervezése, üzemeltetése és kereskedelme, valamint a szoftverfejlesztés terén is.

Mindezen ismeretek lehetõvé teszik, hogy minden körülmények között megtaláljam a kedves megrendelõk igényeit legjobban kiszolgáló megoldásokat!

Kérem keressen bizalommal!

Suri Ákos

projektmenedzser

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Tanulmányaimat az Óbudai Egyetemen végeztem 2016-ban, biztonságtechnikai mérnökként.
Mind a behatolásjelző rendszerek, mind a videó megfigyelő rendszerek közel állnak hozzám, azonban a SMARTme csapatában megfelelő szintű tudásra tettem szert az otthonautomatika terén is. Legyen szó kivitelezési munkálatokról, vagy programozásról jómagam és csapatunk célja is az Önök igényeinek minél pontosabb, minél gyorsabb és minél testhezállóbb kiszolgálása.
Keressen bizalommal!

+36-20-369-8614

Valkó Máté

projektmenedzser

Bemutatkozás

Biztonságtechnikai mérnöknek tanulok az Óbudai Egyetemen. Tanulmányaim során szerzett tapasztalataimmal, pozitív munka szemléletemmel és eredmény orientáltságommal szeretnék hozzájárulni a közös munkánk sikerességéhez.

Szikra Gábor

mérnök üzletkötő

Tóth Szabolcs

kiemelt ügyfél menedzser

Bemutatkozás

20 éve foglalkozom értékesítéssel, emberek, cégek problémáinak megoldásával. Ezen idő alatt számos területen gyűjtöttem a tapasztalatokat. Foglalkoztam többek között magán-biztonságvédelemmel is. Rendelkezem biztonságszervezői végzettséggel is, így ügyfeleink problémáját biztonsági szempontból is megvizsgáljuk. Amennyiben, az Ön cégénél gyengeáramú vagyonvédelmi projektet terveznek, és vannak kérdéseik, kérem, keressen bizalommal, hogy egy személyes beszélgetés során át tudjuk beszélni az Önök számára fontos kérdéseket.

Doma Edina

adminisztráció és irodavezető

Bemutatkozás

Ha belép az irodába velem találkozhat először, nagy valószínűséggel én fogom a rendelését átadni, ha személyes átvétellel kéri. Recepciósként és adminisztrátorként kezdtem el a cégnél dolgozni, de azóta sok egyéb más mellett aktívan tevékenykedem a céggel kapcsolatos rendezvények szervezésében. Ha bármi kérdése van szívesen segítek, vagy elirányítom a célszemélyhez, aki releváns információkkal tud szolgálni Önnek.

Nagy Dóra

recepció és adminisztráció

Bemutatkozás

Kezdetektől segítem Cégünk működését pénzügyi és adminisztrátori területen. Legfőbb feladatom a számlázás, és az ehhez kapcsolódó adminisztráció, de egyéb ügyintézésben is segítséget nyújtok bármikor.

Szabó Anna

adminisztráció, oktatás szervezés

Bemutatkozás

Adminisztrátorként kezdtem a cégnél, de most már sok egyéb feladat mellett az oktatások szervezése is a munkám része. Ha szeretne telepítő lenni vagy otthonát szeretné felokosítani, keressen engem bátran! Velem tartja majd a kapcsolatot és szükség esetén az érintett munkatársamhoz irányítom.  Jöjjön és látogasson el hozzánk!

Bodó Péter

FIBARO support

Bemutatkozás

Már tanulmányaim alatt is érdeklődtem az okos otthon témakör iránt, majd szakdolgozatomat is ebből a témából írtam az Óbudai Egyetemen. Ennek köszönhetően nem csak munkám, hanem szenvedélyem is az otthonautomatizálás. Feladatom, a SMARTme Building Technologies Kft-nél a terméktámogatás szervezése, és a műszaki kapcsolattartás a partnereinkkel. Továbbá rendszeresen tartok műszaki oktatást a partneri hálózatnak a FIBARO okos otthon rendszerek telepítésének és működésének fortélyairól.

Így ha a Fibaro eszközökkel kapcsolatban műszaki kérdés merülne fel, forduljon hozzám bizalommal.

Scheigl Judit

FIBARO support

Bemutatkozás

Tanulmányaimat az Óbudai Egyetemen folytatom mechatronikai mérnök szakon. Korábbi munkáim során robotokkal és modellező szoftverekkel foglalkoztam. Közel áll hozzám a programozás, ezért a SMARTme-nél rendszeresen LUA programozási oktatásokat tartok. Emellett a support csapatot erősítem. Bármilyen kérdése van a fenti témákkal kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal.

Szabó Zsolt

FIBARO support

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen folytattam, okleveles villamosmérnökként végeztem 2019-ben. Mind szakdolgozatom, mind diplomamunkám során okosotthonokkal foglalkoztam, illetve ezek kooperációjával, az okosvárosokkal. Smartme-nél sok tudásra tettem szert az okosotthonok gyakorlati megvalósításában, programozásuk, fejlesztésük tekintetében is. Terméktámogatási részleg tagjaként célom, hogy bármely felmerülő kérdést megválaszoljak, segítsem az Önök munkáját. Fő feladataim közé tartozik az okosotthon programozás. Továbbá rendszeresen tartok installer alkalmazás oktatást a partneri hálózatunknak, hogy az Ön által telepített rendszereket még könnyebben és optimálisabban menedzselni és üzemeltetni tudja. Ha bármely fenti témakörben kérdése van, forduljon hozzám és keressen bizalommal!