Gál Krisztián

Gál Krisztián

gazdasági igazgató

Móró Tibor

Móró Tibor

ügyvezető igazgató

Az üzlet a kölcsönös tiszteleten alapul, ahol nem csak a pénz cserél gazdát, hanem egy eszme és a tudás formálódik olyan élménnyé, ami érték marad az üzletkötést követően is.

Hiszünk a nyitottság fontosságában; abban, hogy lehetőségünk kell legyen megismerni és elfogadni mások véleményét és igényét. Hisszük, hogy a közös gondolkodás vezet minket a helyes irányba és ad olyan lehetőségeket a kezünkbe, ami valóban segít a az egyedi, testreszabott megoldások megtalálásában. Ez tesz minket erőssé és kitartóvá!”

Császár József

Császár József

felelős műszaki vezető

Szikra Gábor

Szikra Gábor

vezető mérnök szakértő

Egy jól kiválasztott vállalkozó közvetlen felelősségvállalása sokkal tovább mutat, mint egy generálkivitelezőn keresztül érvényesíteni próbált törekvés.  Mi vállaljuk a felelősséget az általunk végzett munkáért, függetlenül attól, hogy a Megrendelő, vagy a generálkivitelező illetve a fővállalkozó hív. Megjelenünk a munkaterületen, és a tényleges Megrendelő érdekeit szem előtt tartva, becsülettel elvégezzük feladatainkat.

Czibere Kornél

Czibere Kornél

értékesítési vezető

Bemutatkozás

Eddigi pályafutásom során mindig is kereskedelemmel, üzletfejlesztéssel foglalkoztam. Bár a képviselt terület igen változatos volt, jellemzően valamilyen műszaki területen tevékenykedtem. A SMARTme Building Technologies Kft.-nél többek között a FIBARO okosotthon rendszerek Magyarországi képviseleteként maga a márkanév bevezetésén, és a belföldi telepítői hálózat kialakításán dolgozom. Keressen bizalommal, ha Ön is szívesen csatlakozna a FIBARO telepítői hálózatunkhoz!

Móró Kata

Móró Katalin

PR és marketingvezető

Bemutatkozás

Több, mint 10 évig dolgoztam IT médiánál, ahol az okos eszközök híreit szinte első kézből kaptuk. A FIBARO magyarországi megjelenése egy igazi színfolt a hazai okos otthon piacon, a márka bevezetése és népszerűsítése az én feladatom, igyekszünk minél több csatornán híreinkről tájékoztatni a szakembereket és az érdeklődőket is, számost eseményen veszünk részt és szervezünk saját oktatásokat, nyílt napokat.  Kövessen minket a Facebook oldalunkon, vagy az Instagramon, olvashatja blogunkat az otthonautomatika.hu oldalon vagy az otthonautomatika.reblog.hu oldalon, és  iratkozzon fel hírlevelünkre.

Tóth Szabolcs

Tóth Szabolcs

kiemelt ügyfél menedzser

Bemutatkozás

20 éve foglalkozom értékesítéssel, emberek, cégek problémáinak megoldásával. Ezen idő alatt számos területen gyűjtöttem a tapasztalatokat. Foglalkoztam többek között magán-biztonságvédelemmel is. Rendelkezem biztonságszervezői végzettséggel is, így ügyfeleink problémáját biztonsági szempontból is megvizsgáljuk. Amennyiben, az Ön cégénél gyengeáramú vagyonvédelmi projektet terveznek, és vannak kérdéseik, kérem, keressen bizalommal, hogy egy személyes beszélgetés során át tudjuk beszélni az Önök számára fontos kérdéseket.

Nagy Dániel István

mérnök üzletkötő

Bemutatkozás

A végzettségem had- és biztonságtechnikai mérnök. A cégnél mérnök üzletkötőként dolgozom, ajánlatkéréskor találkozhatnak velem. Az ajánlatok elkészítésekor figyelembe veszem, hogy működő rendszert árazzak, felhívjam a megrendelő figyelmét a kiírások, elképzelések hiányosságaira. Legyen az okosotthon vagy gyengeáramú vagyonvédelmi rendszer, keressenek bizalommal ajánlatkéréseikkel.

Székely Tibor

Székely Tibor

vezető tervezőmérnök

Bemutatkozás

Villamosmérnökként és okleveles biztonságtechnikai mérnökként erősítem a SMARTme csapatát immáron több, mint tíz éve.

Vezető tervezőként én felelek a gyengeáramú rendszerek kiviteli, engedélyezési és megvalósulási terveinek határidős és precíz elkészítéséért, amihez rendelkezem a szükséges mérnökkamarai jogosultságokkal és szakvizsgákkal.

Döbrentei Kamilla

Döbrentei Kamilla

tervezőmérnök

Bemutatkozás

Had- és biztonságtechnikai mérnökként végeztem az Óbudai Egyetemen 2019 januárjában. A vagyonvédelmi rendszerek és a tűzvédelem iránti érdeklődésemnek köszönhetően gyengeáramú tervezőmérnökként veszek részt a cég életében, illetve segítséget nyújtok a tűzvédelmi tervezési projektekben is.

Doma Edina

Doma Edina

adminisztráció és irodavezető

Bemutatkozás

Ha belép az irodába velem találkozhat először, nagy valószínűséggel én fogom a rendelését átadni, ha személyes átvétellel kéri. Recepciósként és adminisztrátorként kezdtem el a cégnél dolgozni, de azóta sok egyéb más mellett aktívan tevékenykedem a céggel kapcsolatos rendezvények szervezésében. Ha bármi kérdése van szívesen segítek, vagy elirányítom a célszemélyhez, aki releváns információkkal tud szolgálni Önnek.

Nagy Dóra

Nagy Dóra

recepció és adminisztráció

Bemutatkozás

Kezdetektől segítem Cégünk működését pénzügyi és adminisztrátori területen. Legfőbb feladatom a számlázás, és az ehhez kapcsolódó adminisztráció, de egyéb ügyintézésben is segítséget nyújtok bármikor.

ELKÖLTÖZTÜNKAZ IRODÁNK ÁTKÖLTÖZÖTT A KWENTON IRODAHÁZ "A" ÉPÜLET 1. EMELETÉRE

A Smartme Building Technologies Kft. irodája új helyre költözött, címünk: 1113 Budapest, Bocska út 77-79. KWENTON Irodaház - A Épület 1. emelet