Otthoni kamerarendszer telepítés

Keressen minket, ha Ön is a legnagyobb biztonságban szeretné tudni házát vagy nyaralóját! A kínálatunkban található otthoni kamerarendszer segítségével nemcsak online követheti nyomon a képet, de a rendszer felvételt is készít, így bármikor visszanézheti. A SMARTme csapata vállalja az otthoni kamerarendszer kiépítésének gyors és precíz megtervezését és kivitelezését. Mindezt pedig garanciával: kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

Otthoni kamerarendszer a SMARTme csapatától

 • 4,6 és 8 kamerás otthoni rendszerek teljeskörű kiépítése gyorsan, személyre szabva, szakértőktől
 • Tökéletes választás nyaralóba, hétvégi házba és családi házba is
 • Kövesse nyomon online, akár telefonján keresztül a képet
 • Emellett felvételt is készít a rendszer, így bármikor visszanézheti
 • Kaputelefonnal integrált kamerarendszer: biztonságos és kényelmes megoldás
 • Otthoni kamerarendszer telepítése Budapest és Pest megyén belül

MIÉRT VAN SZÜKSÉG OTTHONI KAMERA RENDSZERRE?

 • Növeli a biztonságérzetet

  A kamerák jelenléte otthoni környezetben is nagyban növeli a biztonságérzetet. Mindemellett még a betörések és egyéb bűncselekmények esélyét is csökkenti. 

 • Prevenció

  A kamerák látványa sokszor már önmagában is elrettentő lehet a potenciális betörők vagy tolvajok számára.

 • Távfelügyelet

  Otthoni kamerarendszerünk lehetővé teszi az otthon távolról történő ellenőrzését, így nyugodtan tudhatja, hogy minden rendben van-e, amikor távol van.

 • A család biztonsága

  A telepített kamerák abban is segítenek, hogy figyelemmel kísérheti a gyerekek, idősek, vagy akár a négylábú családtagok biztonságát is.  

 • Felvétel tárolása

  Ezek a modern kamerarendszerek lehetővé teszik a felvételek tárolását, így szükség esetén hozzáférést biztosítanak a korábbi eseményekhez. A dátumozott felvételek akár bizonyító erejűek is lehetnek. 

 • Nyugodt éjszakák

  A megfelelően kiépített kamerarendszer éjszaka is biztonságot nyújt, így Ön nyugodtan aludhat otthonában.

Szakértő csapat, gyors és precíz kivitelezés: Ezért válasszon minket

Több évtizedes tapasztalat

Már több, mint 15 éve vagyunk jelen a biztonságtechnikai piacon, és ez idő alatt számos kamerarendszer sikeres telepítését tudhatjuk magunk mögött. Sikeres projektjeinkre ügyfeleink pozitív visszajelzése a garancia. Továbbá az is munkánk kimagasló minőségét támasztja alá, hogy több megbízónkkal már évek óta szoros partneri együttműködésben dolgozunk együtt.

Otthoni kamerarendszer telepítés az elejétől a végéig

Amennyiben Ön a SMARTme csapatát bízza meg az otthoni kamera rendszer telepítésével, akkor mi az összes ezzel kapcsolatos terhet levesszük a válláról. Mérnök kollégáink már számos sikeres kamerarendszer megtervezésén vannak túl és emellett folyamatosan törekednek a technológiai újítások elsajátítására. A kivitelező kollégák pedig mérnökeinkkel együtt gyors, alapos és teljeskörű munkát végeznek.

A kamerarendszer átadása után sem hagyjuk magára az ügyfeleinket. Amellett, hogy részletesen elmagyarázzuk a rendszer működésével kapcsolatos minden tudnivalót, még egy 24 órás helpdesk szolgáltatást is biztosítunk. Ha meghibásodna a kamera rendszer, szerződött ügyfeleink az év bármelyik napján, 0-24 órában felvehetik kollégáinkkal a kapcsolatot.

Otthoni kamera rendszer kiépítése a legnagyobb biztonságért

Innovatív megoldások, nemcsak az otthonában

Csapatunk a legújabb eszközöket és technológiát alkalmazza a biztonságtechnikai rendszerek telepítésekor. Nemcsak otthoni kamerarendszer telepítését vállaljuk, hanem irodák, üzlethelyiségek, éttermek és közterületek megfigyelésére alkalmas rendszerekét is telepítünk. Akár több száz kamerát tartalmazó rendszer telepítését is vállaljuk, legyen szó beltéri vagy kültéri környezetről.

A kiváló minőségű nappali és éjszakai felvételeknek köszönhetően Ön hatékonyan figyelheti és védelmezheti a kívánt területet a nap minden percében.
Legyen szó társasházi biztonsági rendszer, vagy IP kamera rendszer, vagy CCTV kamera rendszer kiépítéséről, csapatunk minden esetben a legjobbat biztosítja!

Otthoni kamerarendszer mellett egyéb biztonságtechnikai szolgáltatások egy helyen

A kamera rendszerek telepítése mellett egyéb megbízható vagyonvédelmi és biztonságtechnikai rendszerek telepítését kínáljuk Önnek. A megtervezéstől egészen a kiépítésig precízen kivitelezzük többek között a tűzjelző rendszert, riasztó rendszert, beléptető-, és munkaidő nyilvántartó rendszert, testhőmérő rendszert, valamint a behatolásjelző rendszereket is.

Minden projektünk során az ügyfeleink igényeihez igazodunk, miközben folyamatos tájékoztatást adunk az aktuális fejleményekről.

Ha Önnek is fontos otthona teljeskörű biztonsága, akkor keressen minket még ma!

Ha felkeltettük érdeklődését lépjen velünk kapcsolatba! Munkatársaink a segítségére lesznek!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre