Ipari kamera

A biztonság- és vagyonvédelemben egyre gyakrabban alkalmazzák a különböző megfigyelő rendszereket. Az ipari kamera főként azokban a körökben népszerű, ahol alapvető követelmény, hogy a kamerás megfigyelő rendszer magasabb tudással, több szolgáltatással és flexibilisebb bővíthetőséggel rendelkezzen, mint a lakossági szektorban. A SMARTme tapasztalt csapata vállalja korszerű ipari kamerák precíz, dinamikus és professzionális telepítését kül- és beltérre egyaránt: kérjen ajánlatot tőlünk!

Ipari kamera: miért érdemes a SMARTme csapatát választani?

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk szakterületünkön

Több, mint két évtized tapasztalatával felvértezve pontosan tisztában vagyunk a különféle ipari kamerák működésével és előnyeivel. Tudásunkra alapozva hiteles tanácsadással tudunk szolgálni az ügyfeleink igényeinek leginkább megfelelő kamera típust illetően. Munkatársaink ráadásul folyamatosan képzik magukat, amelynek köszönhetően lépést tartunk a piac legkorszerűbb, vezető megoldásaival.

Ipari kamera a biztonságos munkakörnyezetért.

Megbízható ipari kamera telepítés

Az évek és a rutin megtanított minket arra, hogy legyen bármilyen korszerű is egy ipari kamera rendszer, szakszerű telepítés nélkül nem sokat ér. Tervezőink, kivitelezőink és karbantartóink egyaránt profi módon és az Önök munkájának legkisebb zavarása nélkül telepítik Önnek készülékét/készülékeit. Kameráinkat ráadásul más felügyeleti rendszerekkel is összekapcsoljuk igény szerint, így biztosítva még nagyobb ellenőrzést a felhasználó számára.

Segítségnyújtás a nap 24 órájában

Tudjuk, hogy még a legmodernebb kamerák vagy rendszerek is meghibásodhatnak időnként. Mi azonban probléma esetén sem tétlenkedünk: szakértő kollégáink az Ön hibabejelentése után rögtön elkezdenek dolgozni a megoldáson. Csak hívja a nap 24 órájában elérhető telefonszámunkat – helpdesk szolgáltatásunk keretében rövidesen orvosoljuk a problémát.

Biztonságtechnikai szolgáltatások széles palettája

Ha Ön még nagyobb biztonságot és vagyonvédelmet szeretne biztosítani alkalmazottainak és értékeinek, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk. Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a tervezéstől a kulcsrakész állapotig: tűzjelző-, beléptető-, integrált épületfelügyeleti- vagy IP kamera rendszerekkel is foglalkozunk. Az összes általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, valamint naprakész információkkal szolgálunk a projekt alakulásáról.

Milyen előnyei vannak egy ipari kamera használatának?

Először is rögtön ki kell emelni az ipari kamera felbontását. Természetesen eltérő az egyes típusok képalkotási mérete, azonban mindegyik rendkívül részletgazdag képet alkot a megfigyelt területről. Egy mai modern kamera távolabbi felvételein a nagyobb térrészeken is tisztán kivehetők a készülék látómezőjén áthaladók arcvonásai.

Másodsorban említhető az ipari kamera kedvező ára. Ezért ugyan magáningatlanokban, esetleg kisebb cégeknél is alkalmazzák néha – azonban elsősorban nagyüzemi felhasználásra (nagyobb raktár, irodaház, telephely, középületek stb.) ajánlott. Ennek oka, hogy az ipari kamera olyan okos funkciókkal is rendelkezhet, amelyekre otthoni körülmények között nincs szükség.

Ipari kamera rendszer kiépítése a SMARTme csapatától.

Melyek a leggyakoribb ipari kamera típusok?

 • Cső (bullet) kamera: napjaink egyik leggyakrabban alkalmazott típusa, amely kiválóan megállja a helyét kültéren és beltéren egyaránt. Nevét a jellegzetes lövedék alakjáról kapta. A felbontástól függően a képei igen részletgazdagok, így bármilyen területen remekül alkalmazhatók. A kamera-szerű megjelenée miatt jellemzően kültéren alkalmazzák.
 • Dóm (dome) kamera: napjaink másik leggyakrabban alkalmazott típusa. Műszakilag egyenértékű a cső kamerával, lényegi különbség a kamera kialakításában van. Ez a kamera félgömb megjelenésű. Szintén kiválóan alkalmazhatóam akár kültéren akár beltéren. Ennek a képei igen részletgazdagok lehetnek, és szintén megállják a helyüket bármilyen területen. A diszkrét félgömb-szerű megjelenésük miatt többnyire beltéren.
 • PTZ és Speed dom kamera: ezen típus elnevezésének gyökereit elsősorban a készülék működési elvében kell keresni. A hagyományos dóm kamerák továbbfejlesztett változatai – képesek fel-le és vízszintesen is mozogni, valamint rá tud közelíteni egy pontra is. Vezérlőpult vagy rögzítőegységről könnyen irányítható, és akár 360 fokos átfordulásra is képesek az X tengely mentén. Az Y tengelyen legfeljebb 180 fokos mozgásra képesek. A képminőség nagyobb – akár 200 méteres – ráközelítés esetén sem veszít élességéből.
 • Kültéri kamera: A kültéri kamera rendszer alkalmazása ma már elengedhetetlen minden vállalkozás számára.
  Kínálatunkban elérhetőek a legfrissebb IP kamera rendszerek, amelyek lehetővé teszik a távoli hozzáférést és a felhőalapú adattárolást.
  A térfigyelő kamerák alkalmazása különösen javasolt nagyobb területeken, mint például raktárak vagy nagyobb irodaházak esetében, ahol kulcsfontosságú a teljes terület kiterjedt megfigyelése.
 • Beltéri kamera: Kínálatunknak köszönhetően az irodaházak, üzletek és raktárak belső terének megfigyelése már diszkrét módon megvalósítható. Kisebb méretű beltéri kamera típusaink könnyen elrejthetők, így szinte észrevétlenül rögzítik a környezetüket.
 • Ip kamerák: Az IP kamera rendszerek a legfrissebb technológiát nyújtják a biztonsági megfigyelés terén. Ezek a termékek képesek magas felbontású videók rögzítésére és internet kapcsolattal, akár élő közvetítésre is. Használatával valós időben figyelemmel kísérheti a kamera által megfigyelt területet, így azonnal reagálhat bármilyen szokatlan eseményre.

Ha Önnek is fontos a terület biztonságos megfigyelése, akkor kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre