Biztonsági kamera, térfigyelő kamera

A biztonsági kamera és a térfigyelő kamera ma már elengedhetetlen vállalkozása biztonsága érdekében. Legyen szó beltéri-, kültéri rendszerről, szakértő csapatunk a tervezéstől, egészen a kiépítésig, garanciával vállalja a feladatot.

Tegyen Ön is a biztonságért: kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

Milyen előnyei vannak a térfigyelő kamera rendszernek?

Megfigyelés és felügyelet:

A kamerák segítenek valós időben megfigyelni egy területet, amit akár telefonról, vagy számítógépről, bárhol elérhetünk.

Események rögzítése:

A kamerák rögzítik az eseményeket, ez pedig hasznos lehet bizonyítékként bűncselekmények esetén.

Bűn
megelőzése:

Sok esetben már a kihelyezett kamera látványa is segít abban, hogy megelőzzön egy bűnesetet.

Vészhelyzetek kezelése:

A térfigyelő kamerák segíthetnek a vészhelyzetek gyors azonosításában és kezelésében, mint például a tűzesetek.

Biztonsági kamera rendszer a SMARTme csapatától

A teljeskörű rendszer telepítése

A biztonsági kamera telepítésekor arra törekszünk, hogy minden ügyfél számára teljes körű szolgáltatást nyújtsunk. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben elvállaljuk a tervezési, a kivitelezési, karbantartási és szervizelési feladatokat egyaránt. Akár irodaépületről, üzemterületről, közintézményekről vagy kormányzati létesítményekről legyen is szó, az első lépésektől kezdve a befejező munkáig bizalommal adhatja át nekünk az épület biztonsági kihívásainak kezelését.

Térfigyelő kamera kiépítése tapasztalt szakemberektől

Tapasztalt kollégáinknak köszönhetően, akik 15 éves szakmai múlttal rendelkeznek, gond nélkül kezelünk bármilyen biztonságtechnikai kihívást. Rugalmasan együttműködünk ügyfeleinkkel, és minden általunk végzett munkáért teljes felelősséget vállalunk. Működésünket a hosszú évek során szerzett szakmai tapasztalat és az etikus üzleti magatartás jellemzi.

Térfigyelő kamera telepítése szakemberektől

Biztonsági kamera működtetése megbízható ügyfélszolgálattal

Mi a rendszer átadása után is garantált segítséget nyújtunk. Telepített rendszereink természetesen megfelelnek a szakma szabványainak és a gyártói előírásoknak, ettől függetlenül a technikai területen bármikor előfordulhatnak hibák. Éppen ezért szerződött ügyfeleink számára 0-24 órás telefonos ügyfélszolgálatot biztosítunk, ami az év minden napján elérhető. Így a hibaelhárítás teljes folyamata lépésről lépésre nyomon követhető a kezdetektől a befejezésig.

Korszerű megoldásokkal szolgálunk

A SMARTme számára elengedhetetlen, hogy lépést tartson a technológiai fejlődéssel, hiszen hisszük, hogy minden vállalkozás csak így képes előre lépni és fejlődni. Ezért arra törekszünk, hogy a biztonsági rendszerek telepítése során mindig a legújabb eszközöket alkalmazzuk.

A 21. századi technológiai újdonságok jóval többet tudnak az előző generációkhoz képest, így vállalkozásunk még hatékonyabb segítséget tud nyújtani Önnek. Minden projekt esetén garantáljuk a minőségi, kifogástalan és gyors munkavégzést.

Biztonsági kamera és egyéb szolgáltatásaink

Szakértő csapatunk kiterjedt szolgáltatási palettával rendelkezik, különösen, amikor biztonságtechnikáról és vagyonvédelemről van szó. Nagy hangsúlyt fektetünk a színvonalas kivitelezéshez elengedhetetlen alapos és precíz tervezésre, amelyet elégedett ügyfeleink is alátámasztanak. Akár tűzjelző rendszer kiépítése, beléptető rendszer bevezetése, vagy riasztórendszer kiépítéséről is legyen szó: mi minden feladatot gond nélkül kezelünk!

Ha Önnek is fontos a biztonság, akkor kérjen tőlünk ajánlatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre