Biztonsági rendszerek éttermeknek, hoteleknek

Az tűzjelző rendszerek és kamerarendszerek elengedhetetlenek az éttermek és hotelek biztonsági intézkedéseiben, mivel nemcsak a lopások és illetéktelen hozzáférések ellen védik a vendégeket és az értékeket, hanem a tűz és más vészhelyzetek esetén is segítenek az azonnali értesítésben és a gyors reagálásban. Ezek a rendszerek széleskörű felügyeletet és védelmet nyújtanak, lehetővé téve a szálloda vagy étterem vezetőségének, hogy a biztonsági helyzeteket hatékonyan monitorozzák és kezeljék, ezáltal biztosítva a vendégek és személyzet biztonságát és jólétét.

Modern biztonságtechnikai rendszer telepítés a SMARTme-től éttermeknek, hoteleknek

Teljes körű beltéri kamera rendszer telepítés

Csapatunk a beltéri kamera rendszer tervezési feladataitól kezdve egészen a kulcsrakész átadásig minden terhet levesz az Ön válláról. Minden projektünk esetében az innovatív megoldásokra törekszünk, miközben rugalmasan igazodunk ügyfeleink egyéni igényeihez. Mérnökeink szoros együttműködésben dolgoznak rutinos kivitelezőinkkel, így a munka teljes egyetértésben és dinamikusan zajlik a legelejétől a legvégéig.

CCTV kamera rendszer kiépítése 20 év rutinnal

Szakképzett csapatunk két évtized alatt számtalan sikeres projektet tudhat maga mögött, így nem okoz fennakadást számunkra semmilyen kihívás. Amellett, hogy tekintélyes tapasztalattal rendelkezünk CCTV kamera rendszerek tervezésében és kiépítésében, az egyéni szakmai fejlődésre és tanulásra is folyamatosan törekszünk. Hosszú távú koncepciónk része, hogy minőségi, prémium szolgáltatást nyújtsunk partnereink számára.

Milyen előnyökkel szolgálhat egy CCTV kamera rendszer?

 • Bűnmegelőzés és elrettentés: mindenekelőtt az egyik vitathatatlan előnye a beltéri kamerák meglétének egy épületben, hogy redukálják a betöréseket és illetéktelen behatolásokat. Akár az étterem teraszán elhelyezett vagyontárgyak, akár a belső helyiségek vagyontárgyainak védelme érdekében a kamerarendszer visszatartó erő és persze segít a felderítésben. Éttermek számára külön javasoljuk, hogy a számlafizetések során esetleg felmerülő félreértések miatt telepítsenek kamerát a pénztárgép vagy recepció közelébe is.
 • Más rendszerekkel is összekapcsolható: sokak számára elsőre nem is nyilvánvaló, hogy egy beltéri kamera rendszer milyen mértékben tudja segíteni egy vállalat működését, ha kombináljuk más rendszerekkel,mint a riasztó rendszer, beléptetőrendszer, vagy tűzjelző rendszer.
 • Távoli hozzáférhetőség: nem utolsósorban egy beltéri kamera rendszer további pozitív jellemzője, hogy nem szükséges az épületben tartózkodni, hogy láthassuk a személyforgalmat. Egy modern kamera képe egyszerűen megjeleníthető akár az okostelefonunkon, vagy a laptopunkon. Több helyiséges vendéglátóegység számára ez szinte nélkülözhetetlen lehet.

Tűzvédelmi tervezés és tűzjelző rendszer tervezése és telepítése

tűzjelző rendszer kiépítése alapvető fontosságú az épületbiztonság szempontjából, amelyet számos jogszabály is előír. Egy füstérzékelő megléte a legmegbízhatóbb eszköz mind a bent tartózkodók élete, mind pedig a vagyontárgyak védelme érdekében. A SMARTme 2006 óta számtalan tűzjelző rendszer megtervezését és kiépítését végezte el sikeresen, az Országos Tűzvédelmi Szabályzatnak megfelelően.

Hő és füstelvezetési rendszer kiépítése

hő- és füstelvezető rendszerek feladata, egy esetleges épülettűz során keletkező égéstermékek (gázok, aerosolok, apró füstrészecskék) valamint egy adott térrészben akkumulálódó hő, gyors és hatékony elvezetése. A hő- és füstelvezetés elsődleges funkciója egy-egy épület esetében, az ún. menekülési utak védelme, illetve azok biztosítása. A másodlagos funkciója az épület szerkezeteire ható tűzterhelés csökkentése, ami egyrészt az épület stabilitását biztosítja, illetve az oltási munka során beavatkozó tűzoltó állomány hosszabb távú menekítési és oltási munkáját segíti, biztosítja.

Beléptetőrendszer telepítése szakszerűen

A beléptető rendszer első és legfontosabb szerepe természetesen az illetéktelen betolakodók elleni védelem. Alkalmazásukkal egyszerre tudunk meggátolni egy éppen zajló rablást, és elfojtani egy betörési kísérletet is. Segítségével tisztán áttekinthető, hogy ki érkezik, illetve távozik az épületből, valamint a létesítményen belüli mozgások is dokumentálhatóak. Miután a beléptető rendszerek szoftveresen működnek, további fontos információk is kinyerhetők belőle, például az egyes dolgozók munkaidejének kezdete és vége.

Szállodák, hotelek, panziók számára pedig kifejezetten ajánlott a hozzáférés szabályozás funkció, hiszen a beléptető rendszer alkalmazásával képesek vagyunk a forgalmat az egyes helyiségekbe engedélyezni vagy éppen korlátozni.

24 órás biztonsági rendszer helpdesk

A SMARTme a munka végeztével sem hagyja magára ügyfeleit. Ha hibát észlel a rendszer működésében, csak lépjen kapcsolatba velünk a nap 24 órájában elérhető telefonszámunkon! Szakképzett munkatársaink SMARTme helpdesk szolgáltatásunk keretében az év minden napján várják az esetleges hibabejelentéseket, hogy minél gyorsabban segíthessenek szerződött partnereinknek.

Bízza profi csapatra a biztonsági rendszer kiépítését: kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre