Tűzjelző rendszer

A tűzjelző rendszer kiépítése alapvető fontosságú az épületbiztonság szempontjából, amelyet számos jogszabály is előír. Egy füstérzékelő megléte a legmegbízhatóbb eszköz mind a bent tartózkodók élete, mind pedig a vagyontárgyak védelme érdekében. A SMARTme 2006 óta számtalan tűzjelző rendszer megtervezését és kiépítését végezte el sikeresen, az Országos Tűzvédelmi Szabályzatnak megfelelően: ismerje meg szolgáltatásunkkal!

SMARTme tűzjelző rendszer kiépítés: miért érdemes minket választani?

Modern tűzjelző rendszert telepítünk

Csapatunk a nemzetközileg is elismert Securiton, Aritech, Esser, Bosch gyártók rendszereit telepíti irodaházak, gyárépületek, közület vagy akár bevásárlóközpontok megbízására is. Ezek a készülékek híresek precíz és hosszútávú működésükről. Megbízható, érzékeny és fejlett kialakításuknak köszönhetően megbízható teljesítményt nyújtanak.

Tűzjelző telepítés óriási tapasztalattal

A SMARTme több, mint 10 éves tapasztalata során számtalan tűzjelző rendszer sikeres kiépítésével büszkélkedhet. Kiemelkedő eredményeinkről ügyfeleink pozitív visszajelzése a garancia. Munkánk minőségéről árulkodik az is, hogy több megbízónkkal évek óta szoros partnerségben működünk együtt.

Teljes körű tűzjelző rendszer szolgáltatás

Szakembereink az összes szaktevékenységnek minősülő tervezési-kivitelezési folyamatot elvégzik a tervezéstől a kivitelezésen át egészen a karbantartásig. Gárdánk mind a képzettségi, mind a kamarai tagsági követelményeknek megfelelő munkát garantálják. Emellett az utólagos javítási feladatok során sem hagyjuk magára ügyfeleinket.

A tervezés során az OTSZ-ben előírtaknak megfelelően tűzvédelmi dokumentációt is készítünk. Ez a tűzjelző rendszer műszaki paramétereit és kialakítását tartalmazza szöveges és rajzos paraméterekkel. Egyeztetünk a tűzvédelmi szakhatósággal, valamint felmérjük a tűzvédelmi követelményeket is.

Komplex tűzvédelmi tervezés és tanácsadás keretein belül elvégezzük a tűzterhelés számítást, a tűzszakasz-méretezést, a szükséges oltóvíz mennyiségének kiszámítását, valamint az épület kiürítés-számítást. Nem mellesleg a tűzjelző rendszer hatósági engedélyeztetését is ránk bízhatja a kiépítés és a karbantartás mellett.

SMARTme biztonságtechnikai szolgáltatások

Ön nyugodtan fordulhat hozzánk, ha egyéb biztonsági vagy vagyonvédelmi rendszert szeretne telepíteni épületébe. Szolgáltatásaink között IP kamera rendszer kiépítés, C4 integrált épületfelügyeleti rendszer telepítés és hőkamerás rendszer beépítés is megtalálható. Rutinos csapatunk gond nélkül hatékonyan és határidőn belül kivitelezi őket.

További kérdései merültek fel? Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, akik szívesen segítenek Önnek!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre