Tűzvédelmi tervezés

A Smartme Kft. csapata elkötelezett amellett, hogy segítsen az Ön vállalkozásának a legmagasabb szintű tűzvédelmi biztonság elérésében.

A tűzvédelmi mérnöki tervezési szolgáltatásunk kiterjed a legmodernebb és leginnovatívabb megoldásokra az épületek tűzvédelmi rendszerének kialakításában és fejlesztésében. Tapasztalt mérnökeink és tervezőink átfogó szakértelemmel rendelkeznek a tűzvédelmi előírások terén, és készek az egyedi igényekre szabott megoldások kidolgozására.

Tűzvédelmi tervezés a SMARTme-től

Teljes körű tűzvédelmi tervezés

Az általunk nyújtott szolgáltatás magában foglalja az épület teljeskörű tűzvédelmi tervezését és kivitelezését. Ennek során figyelembe vesszük az épület sajátosságait és az ottani tűzveszélyes helyzeteket, hogy olyan rendszert tervezzünk és telepítsünk, amely hatékonyan védi az embereket, az értékeket és az ingatlanokat.

Tűzvédelmi tervezés 20 év tapasztalattal

Szakképzett csapatunk két évtized alatt számtalan sikeres projektet tudhat maga mögött, így nem okoz fennakadást számunkra semmilyen kihívás. Amellett, hogy tekintélyes tapasztalattal rendelkezünk a tűzvédelmi tervezés területén, az egyéni szakmai fejlődésre és tanulásra is folyamatosan törekszünk. Hosszú távú koncepciónk része, hogy minőségi, prémium szolgáltatást nyújtsunk partnereink számára.

Maximális biztonság

Munkánk során alapvető fontosságú a részletes tervezés és a szigorú minőségellenőrzés, hogy az épületekben maximális biztonságot és védelmet biztosítsunk tűzesetek esetén. Az általunk tervezett rendszerek magukban foglalják a beépített tűzjelző- és tűzoltó rendszereket, valamint az evakuálást/mentést szolgáló útvonalak, illetve nagyobb terek hő- és füstlevezető rendszereit, illetve menekülési biztonsági és irányfény rendszereit.

Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunk felkészülten áll ügyfeleink rendelkezésére, hogy személyre szabott megoldásokkal és átfogó tervezéssel segítsünk a tűzvédelmi kihívások kezelésében.

Teljeskörű vagyonvédelmi rendszer szolgáltatások

Amennyiben Ön nemcsak tűzvédelmi tervezési szolgáltatásunkat venné igénybe, hanem tűzjelző rendszer tervezésre és tűzjelző rendszet telepítésére is szüksége van, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk. Szolgáltatásunk keretében vállaljuk többek között tűzjelző rendszerek kiépítését, CCTV rendszerek tervezését és telepítését, beléptető- és munkaidő nyilvántartó rendszerek kiépítését, hőkamerás rendszerek telepítését és riasztórendszerek megtervezését és kiépítését is. Természetesen legyen szó bármelyik projektről, minden esetben garanciát vállalunk az általunk végzett munkára.

Bízza professzionális mérnökökre a tűzvédelmi tervezést: kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre