FIBARO Smart Building rendszer telepítése

Tekintettel az aktuális (és a jövőben várható) energiaár változásokra, drasztikusan megnövekedett az energia megtakarítási lehetőségek iránti érdeklődés mind a lakosság, mind pedig középületek körében. A FIBARO Smart Building rendszer könnyedén telepíthető irodaépületbe, oktatási intézménybe vagy akár szállodai épületbe is.

Ha Önt is érintik ezen árváltozások, és esetleg aggódik, hogy a következő fűtési/hűtési szezonban hogy fogja kigazdálkodni az energia költségeket drasztikus áremelés nélkül, menjen elébe a problémának és tartsa kordában épületének áram-, és gázfogyasztását.

FIBARO Smart Building rendszer telepítés a SMARTme-től

Energiahatékonyság a FIBARO Smart Building rendszerrel

Egy igényekre szabott fűtés vezérlő rendszerrel akár 25-30% fogyasztás csökkenés is elérhető, és mivel már töredékébe kerül, mint 5-10 évvel ezelőtt, így a tapasztalatok alapján kb 2 szezon alatt meg is térül a beruházás. Ráadásul a vezetéknélküli technológia fejlődésének köszönhetően kommunikációs kábeleket, vezetékeket sem kell húzni, így bontás, vésés nélkül telepíthetők akár egy meglévő épületbe is anélkül, hogy ez különösebb működés leállással járna. Akár már a mostani fűtésszezonban is élvezheti, kiaknázhatja FIBARO Smart Building rendszerének lehetőségeit, előnyeit. Nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot és megosztani velünk igényeit, elképzeléseit.

Automatika rendszer telepítés energiamegtakarítás céllal

Csapatunk a FIBARO Smart Building rendszer tervezési feladataitól kezdve egészen a kulcsrakész átadásig minden terhet levesz az Ön válláról. Minden projektünk esetében az innovatív megoldásokra törekszünk, miközben rugalmasan igazodunk ügyfeleink egyéni igényeihez. Mérnökeink szoros együttműködésben dolgoznak rutinos kivitelezőinkkel, így a munka teljes egyetértésben és dinamikusan zajlik a legelejétől a legvégéig.

FIBARO Smart Building rendszer kiépítése 10 év rutinnal

Szakképzett csapatunk az elmúlt évek alatt számtalan sikeres projektet tudhat maga mögött, így nem okoz fennakadást számunkra semmilyen kihívás. Amellett, hogy tekintélyes tapasztalattal rendelkezünk FIBARO okos otthon rendszerek tervezésében és kiépítésében, az egyéni szakmai fejlődésre és tanulásra is folyamatosan törekszünk. Hosszú távú koncepciónk része, hogy minőségi, prémium szolgáltatást nyújtsunk partnereink számára.

Bízza profi csapatra a FIBARO Smart Building rendszer kiépítését: kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre