Riasztórendszer

A riasztórendszer hatékonyan felismeri az épületbe történő illetéktelen behatolásokat, valamint a lehető leggyorsabban informálja erről az illetékes személyeket. Használatukkal Ön nagyobb biztonságban tudhatja a megvédeni kívánt épületet, és fokozza a biztonsági emberek munkájának hatékonyságát is. A SMARTme csapata magas hatékonyságú riasztórendszerek teljes körű tervezését, kiépítését és karbantartását vállalja: kérjen tőlünk ajánlatot!

Riasztórendszer kiépítése: miért érdemes minket választani?

Riasztórendszer kiépítése több évtizedes tapasztalattal

Vállalatunk több mint 20 éve tervez és telepít behatolásjelző rendszereket. Egyedi igények alapján riasztórendszerek szakszerű megtervezése és precíz, gondos kivitelezése is feladatkörünkbe tartozik.

Ügyfeleink biztonsága és hatékony segítése a baj megelőzésében mindig is prioritásunk volt, ezért csakis minőségi munkát adunk ki kezeink közül. A riasztórendszer árak több tényezőtől is függhetnek, de törekszünk előzetesen alaposan átbeszélni a költségeket megrendelőinkkel.

Riasztórendszer telepítés teljes körű tájékoztatással, betartott határidőkkel

Amikor a behatolásjelző rendszer telepítése zajlik, a megrendelő jogosan szeretné tudni, hogy hol tart a feladat. Csapatunk a riasztórendszer tervezésétől kezdve a kulcsrakész átadásig folyamatosan kapcsolatban marad Önnel, és tájékoztatja az aktuális fejleményekről. Az előre egyeztetett határidőket pedig minden egyes projektünknél maximális tiszteletben tartjuk, így nem kell felborítania az előzetes terveit, és azoknak megfelelően haladhat további teendőivel.

Kamera rendszerekben otthon vagyunk

Amennyiben Ön elgondolkodott a riasztórendszer kiépítése mellett más biztonság vagy vagyonvédelmi megoldásokon is, akkor bizalommal fordulhat hozzánk. Rutinos szakembereink a biztonságtechnikai rendszer tervezésétől kezdve beléptetőrendszereken át a C4 integrált épületfelügyeleti rendszerek kiépítéséig professzionálisan oldanak meg minden feladatot. Több fős tervező és kivitelező csapatunk innovatív megoldásokkal segíti irodaházak, közületek, állami intézmények és gyártóközpontok biztonságát és értékeinek védelmét.

A munka végeztével sem hagyjuk Önt magára a bajban

Miután átadtuk az általunk telepített behatolásjelző rendszert is rendelkezésére állunk: cégünk az év minden napján egy 24 órás helpdesk szolgáltatást üzemeltet a partnerek számára. Sajnos még a legújabb technológiai innovációk sem örök életűek, ebből kifolyólag időről időre meghibásodnak. Csak lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, és jelentse a rendszerhibát, mi pedig rögtön akcióba lépünk!

A SMARTme riasztó berendezés választéka:

PARADOX EVO:

 • a legmagasabb szintű védelmet kínálja bankok, közintézmények, bevásárlóközpontok, raktárépületek és hasonló magas szintű biztonságot megkövetelő intézmény részére
 • könnyű használatnak és moduláris felépítésnek köszönhetően kis munkával bővíthető, telepíthető és karbantartható

SPECTRA:

 • egyedülállóan bővíthető riasztórendszer
 • innovatív tulajdonságokkal és fejlett kommunikációs bussal társul
 • a bővítmények közé tartozik a vezetékes és vezeték nélküli eszközök, valamint a kiegészítő modulok

INTEGRA:

 • professzionális megoldás fokozott kockázatú létesítményekhez, pl. bankok, katonai létesítmények, ügyvédi irodák vagy akár ékszerüzletek
 • magas szintű biztonságot garantálnak, teljesítve az európai normák 3. fokozatú követelményeit
 • ötvözik a kiváló minőséget és az automatizálást

ATS ADVANCED:

 • bővíthető, valamint felügyelt sziréna és villanó kimenetekkel rendelkezik
 • a kommunikátor panelra integrálható
 • a rendszerbe épített beléptető 6000 felhasználó számára készült
 • számítógépes programozás és karbantartás
 • felügyelhető a helyszínen vagy akár telefonvonalon keresztül távolról
 • az akkumulátor védett a kisülés ellen

Ha felkeltettük érdeklődését lépjen velünk kapcsolatba! Munkatársaink a segítségére lesznek!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre