Behatolásjelző rendszer (riasztó rendszer)

A behatolásjelző rendszer (riasztó rendszer) hatékonyan felismeri az épületbe történő illetéktelen behatolásokat, valamint a lehető leggyorsabban informálja erről az illetékes személyeket. Használatukkal Ön nagyobb biztonságban tudhatja a megvédeni kívánt épületet, és fokozza a biztonsági emberek munkájának hatékonyságát is. A SMARTme csapata magas hatékonyságú behatolásjelző rendszerek teljes körű tervezését, kiépítését és karbantartását vállalja: kérjen tőlünk ajánlatot!

Miért fontos a behatolásjelző kiépítése?

A megfelelő behatolásjelző (riasztó) rendszer biztonságot nyújt vállalkozása számára. Manapság sajnos nem mindig elég, ha bezárja az ajtót, ugyanis az illetéktelen behatolók bármikor kinézhetik az ingatlant, és különböző megoldásokkal be is juthatnak. A behatolásjelző azonban képes megóvni az épületben tartózkodókat és az objektumot is, hisz azonnal jelez, ha ismeretlenek próbálnak betörni.

A riasztó a cégek, bankok, állami intézmények, szervezetek védelmére is szolgál, ahol számtalan adatot, dokumentumot és értéket tárolnak. A biztonsági szakemberek munkáját is könnyebbé teszi egy jól kiépített rendszer, melyre azonnal tudnak reagálni.

Ahhoz, hogy a megfelelő behatolásjelzőt és a hozzá tartozó rendszert kiválasszuk, érdemes az alábbi kérdéseket átgondolni:

 • Milyen potenciális veszélyek merülhetnek fel az objektummal ingatlannal kapcsolatban?
 • Milyen típusú objektumhozhoz, intézményhez igényli a behatolásjelző rendszert?
 • Milyen adottságokkal rendelkezik a terület?
 • Milyen elképzelései vannak a védendő területekről?

Fontos tehát az előzetes igényfelmérés, hogy az Ön számára legmegfelelőbb rendszert tudjuk kiválasztani és kiépíteni.

Behatolásjelző rendszer (riasztó rendszer) kiépítése: miért érdemes minket választani?

Riasztó rendszer kiépítése több évtizedes tapasztalattal

Vállalatunk több mint 15 éve tervez és telepít behatolásjelző rendszereket. Egyedi igények alapján behatolásjelző (riasztó) rendszerek szakszerű megtervezése és precíz, gondos kivitelezése is feladatkörünkbe tartozik.
Ügyfeleink biztonsága és hatékony segítése a baj megelőzésében mindig is prioritásunk volt, ezért csakis minőségi munkát adunk ki kezeink közül. A riasztó rendszer árak több tényezőtől is függhetnek, de törekszünk előzetesen alaposan átbeszélni a költségeket megrendelőinkkel.

Behatolásjelző rendszer telepítés teljes körű tájékoztatással, betartott határidőkkel

Amikor a behatolásjelző rendszer telepítése zajlik, a megrendelő jogosan szeretné tudni, hogy hol tart a feladat. Csapatunk a riasztó rendszer tervezésétől kezdve a kulcsrakész átadásig folyamatosan kapcsolatban marad Önnel, és tájékoztatja az aktuális fejleményekről. Az előre egyeztetett határidőket pedig minden egyes projektünknél maximális tiszteletben tartjuk, így nem kell felborítania az előzetes terveit, és azoknak megfelelően haladhat további teendőivel.

Kamerarendszerekben is otthon vagyunk

Amennyiben Ön elgondolkodott a behatolásjelző rendszer kiépítése mellett más biztonsági vagy vagyonvédelmi megoldásokon is, akkor bizalommal fordulhat hozzánk. Rutinos szakembereink a behatolásjelző rendszer tervezésétől kezdve beléptetőrendszerek kiépítéséig professzionálisan oldanak meg minden feladatot. Saját állományban lévő tervező és kivitelező csapatunk innovatív megoldásokkal segíti irodaházak, közületek, állami intézmények és gyártóközpontok biztonságát és értékeinek védelmét.

A munka végeztével sem hagyjuk Önt magára a bajban

Miután átadtuk az általunk telepített behatolásjelző rendszert is rendelkezésére állunk: cégünk az év minden napján egy 24 órás helpdesk szolgáltatást üzemeltet a szerződött partnerek számára. Sajnos még a legújabb technológiai innovációk sem örök életűek, ebből kifolyólag időnként meghibásodhatnak. Csak lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, és jelentse a rendszerhibát!

Ha felkeltettük érdeklődését lépjen velünk kapcsolatba! Munkatársaink a segítségére lesznek!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre