Miért a SMARTme?

Tiszta játék - garantált szaktudás

Vállaljuk a felelősséget az általunk végzett munkáért függetlenül attól, hogy generálkivitelezővel, fővállalkozóval vagy a tényleges Megrendelővel állunk szerződésben.

Hosszútávú üzleti kapcsolatok

A tegnap érkezett vevő a ma elvégzett kiváló és alapos szakmai munkának  köszönhetően a jövőben is számíthat ránk.

Innovatív megoldások

Szakmai fejlődésünk, innovatív megújulásunk alapja,  ügyfeleink véleménye, ami kijelöli számunkra az előrehaladás útját.

Szakmai tapasztalat

Az évek óta felhalmozott szakmai tapasztalatunk, munkatársaink képzettsége, párosulva a korrekt üzleti magatartással,  a legjobb műszaki megoldást nyújtja a piacon.

Prémium szolgáltatás

Hosszú távú koncepciónk része, hogy minőségi, prémium kategóriájú szolgáltatást nyújtsunk partnereink részére.

Igazi csapat vagyunk

A munka területén közös a célkitűzésünk: arra törekszünk, hogy szinergiában tudjuk teljesíteni a feladatainkat és ezáltal a SMARTme minden projektjét sikerre vigyük.

Kezdetek

A SMARTme Building Technologies Kft. cégalapítói tanulmányaik sikeres befejezése után, látva a biztonságtechnikai piacban lévő lehetőségeket, vállalkozásba kezdtek. 2008 őszén cégeik – a DGS Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. és a VÉD-LM Vagyonvédelmi Tervező és Szolgáltató Kft. – egyesítették céljaikat, kapcsolatrendszerüket és humanerõforrásukat, megalakítva a SMARTme Building Technologies Kft.-t.

Napjaink

A hagyományos szemléletmódtól eltérően folyamatosan arra törekszünk, hogy olyan komplex szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára, amely magában foglalja a tervezéstől a kivitelezésig tartó ügymenetet. Tevékenységünk sokrétegűségét kiválóan prezentálja, hogy tervezési-, kivitelezési-, karbantartási- és szervizelési feladatokkal is ügyfeleink elégedettségét növeljük.

Társadalmi Felelõsségvállalás (CSR)

Évek óta üzleti tevékenységünkbe integráljuk társadalmi célkitűzésünket. Egy olyan generációt támogatunk, akik a sportolás alapjait elsajátítva küzdenek a sikerért, felnéznek szüleikre és minden nap azért kelnek fel, hogy többet teljesítsenek a tegnapnál. Érdi Baseball és Softball Club

Hosszú távú koncepciónk része, hogy minőségi,  prémium kategóriájú szolgáltatást nyújtsunk partnereink részére,  amelyet folyamatosan fejlesztünk annak érdekében,  hogy ügyfeleink a legjobbat kapják tőlünk.

Szakmai fejlődésünk, innovatív megújulásunk alapja,  ügyfeleink véleménye,  ami kijelöli számunkra az előrehaladás útját.

Hiszünk abban, hogy az évek óta felhalmozott szakmai tapasztalatunk, munkatársaink képzettsége,  párosulva a korrekt üzleti magatartással, a legjobb műszaki megoldást nyújtja a piacon.

A tegnap érkezett vevő a ma elvégzett kiváló és alapos szakmai munkának köszönhetően a jövőben is számíthat ránk.