Kamera rendszer telepítés

Érdemes a kamera rendszer telepítés mellett dönteni, ha fokozott biztonságra van szükség az épületben. A kamera rendszer típustól és igényektől függően kültéren és/vagy beltéren is alkalmazható, és különböző biztonságtechnikai megoldásokkal ötvözhető. Tekintse meg választékunkat, és kérjen ajánlatot!

Milyen kamerarendszerek közül válogathat a SMARTme-nél?

CCTV KAMERA RENDSZER

A biztonsági-, vagy CCTV (Closed Circuit Television) kamera rendszer élőképét akár okostelefonról, táblagépről vagy számítógépről interneten is nézhetjük. Napjainkban szinte mindennap összefuthatunk vele a bankokban, bevásárlóközpontokban, közterületeken, irodaépületekben és reptereken. Ennek oka, hogy még mindig a legtöbb információval tudnak szolgálni megfigyeléskor vagy incidens esetén.

IP KAMERA

Az IP kamera rendszer kültérre és beltérre egyaránt remek megoldás, hogy szemmel tartsuk az épületen belül és annak környezetében az egyes térrészeket. A technológia rohamos fejlődésével ma már kiváló minőségű képet kaphatunk a mozgásokról, és archiválhatjuk is az eseményeket. A SMARTme biztonságtechnikai vállalat minőségi Hikvision, Dahua és Intellio IP kamerák telepítésével hatékonyan biztosítja a magas szintű védelmet: ismerje meg szolgáltatásunkat!

IPARI KAMERA

A biztonság- és vagyonvédelemben egyre gyakrabban alkalmazzák a különböző megfigyelő rendszereket. Az ipari kamera főként azokban a körökben népszerű, ahol alapvető követelmény, hogy a kamerás megfigyelő rendszer magasabb tudással, több szolgáltatással és flexibilisebb bővíthetőséggel rendelkezzen, mint a lakossági szektorban.

BELTÉRI KAMERA RENDSZER

Egy beltéri kamera rendszer megléte napjainkban már szinte minden cég, magas kockázattal bíró épület vagy közintézmény számára elengedhetetlen a hatékony vagyonvédelem érdekében. Ráadásul más rendszerekkel összekapcsolva még eredményesebb vállalati működés is elérhető a használatukkal. SMARTme prémium beltéri kamera rendszerek vállalatoknak, irodaházaknak, közületeknek.

KÜLTÉRI KAMERA RENDSZER

A kültéri kamera rendszer ideális megoldás a raktáron, csarnokon, gyártósoron kívüli események megfigyelésére, valamint rögzítésére. Különösen azokon a területeken praktikus, ahol olyan hosszabb kerítésszakasz van, amelynek egyes szakaszai kívül esnek a porta látóköréből. A SMARTme rutinos gárdája gond nélkül megbirkózik a legkülönfélébb biztonság- és vagyonvédelmi projektek komplett tervezésével, telepítésével és karbantartásával.

SMARTme - Riasztórendszer Kiépítése

MEGFIGYELŐ KAMERA RENDSZER

Napjainkban még mindig egy megfigyelő kamera rendszer a leghatékonyabb módja a vállalkozások számára a biztonság megteremtésére és az értékek védelmére. Azonban nem csupán cégek profitálhatnak hasznos tulajdonságaiból, hanem a rendőr-, tűzoltó-, mentőállomások, oktatási intézmények, hivatali épületek és egyéb közületek.

SMARTme - Riasztórendszer Kiépítése

BIZTONSÁGI KAMERA, TÉRFIGYELŐ KAMERA

A biztonsági kamera és a térfigyelő kamera ma már elengedhetetlen vállalkozása biztonsága érdekében. Legyen szó beltéri-, kültéri rendszerről, szakértő csapatunk a tervezéstől, egészen a kiépítésig, garanciával vállalja a feladatot.

OTTHONI KAMERARENDSZER TELEPÍTÉS

Keressen minket, ha Ön is a legnagyobb biztonságban szeretné tudni házát vagy nyaralóját! A kínálatunkban található otthoni kamerarendszer segítségével nemcsak online követheti nyomon a képet, de a rendszer felvételt is készít, így bármikor visszanézheti.

Kamera rendszer telepítés: ezért válasszon minket!

Ha nagyobb biztonságot szeretne ingatlanának, a kamera rendszer telepítés ideális megoldás lesz az Ön számára. SMARTme professzionális és prémium minőségű termékeivel és szolgáltatásaival mindig az ügyfelek igényét tartja szem előtt.

Szakmai tapasztalat másfél évtizede

Szakmai tapasztalatunk több, mint 15 évre nyúlik vissza, így a magas színvonalú szolgáltatás és a korrekt ajánlatok biztosítottak. Számunkra ügyfeleink biztonsága az első, ezért minden rendszerünket nagy szakértelemmel tervezzük meg, és a kivitelezés is precízen történik.

Komplex szolgáltatások

Komplex szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek, melybe a tervezés, a kivitelezés, a karbantartás és szervizelés is beletartozik. Kiemelten fontos számunkra, hogy folyamatosan fejlődjünk és ügyfeleink igényeihez alkalmazkodjunk, ezért szolgáltatásainkat is alakítjuk, hogy Ön minél elégedettebben távozhasson.

Prémium kategória és innováció

A prémium minőségű szolgáltatás mellé innováció is párosul. Alkalmazkodunk a folyamatosan változó, megújuló trendekhez, tudásunkat és szakmai képzettségünket naprakészen tartjuk ezzel is fenntartva szolgáltatásaink minőségét.

Utánkövetés

Szerződött partnereinket nem hagyjuk magukra, miután telepítettük a kamera rendszert: telefonos ügyfélszolgálatunk 0-24 órában elérhető a hét bármely napján egész évben, hogy az esetlegesen felmerülő kérdésekre választ adjunk, vagy hibákat javítsunk a beüzemelés utáni időszakban.

Kamera rendszerek a SMARTme-nél

A dóm kamerák nevüket a kamerában elhelyezett kupola alakú burkolatról kapták. Ezek a kamerák meglehetősen diszkrétek, modern megjelenésű és könnyen beleolvadnak a környezetükbe. Akár vandálbiztos kupolával és fém alappal is rendelkezhet, hogy megvédje a rongálástól és az időjárás viszontagságaitól.