Kamerarendszerek

Milyen kamerarendszerek közül válogathat a SMARTme-nél?

CCTV KAMERA RENDSZER

A biztonsági-, vagy CCTV (Closed Circuit Television) kamera rendszer élőképét akár okostelefonról, táblagépről vagy számítógépről interneten is nézhetjük. Napjainkban szinte mindennap összefuthatunk vele a bankokban, bevásárlóközpontokban, közterületeken, irodaépületekben és reptereken. Ennek oka, hogy még mindig a legtöbb információval tudnak szolgálni megfigyeléskor vagy incidens esetén.

IP KAMERA

Az IP kamera rendszer kültérre és beltérre egyaránt remek megoldás, hogy szemmel tartsuk az épületen belül és annak környezetében az egyes térrészeket. A technológia rohamos fejlődésével ma már kiváló minőségű képet kaphatunk a mozgásokról, és archiválhatjuk is az eseményeket. A SMARTme biztonságtechnikai vállalat minőségi Hikvision, Dahua és Intellio IP kamerák telepítésével hatékonyan biztosítja a magas szintű védelmet: ismerje meg szolgáltatásunkat!

IPARI KAMERA

A biztonság- és vagyonvédelemben egyre gyakrabban alkalmazzák a különböző megfigyelő rendszereket. Az ipari kamera főként azokban a körökben népszerű, ahol alapvető követelmény, hogy a kamerás megfigyelő rendszer magasabb tudással, több szolgáltatással és flexibilisebb bővíthetőséggel rendelkezzen, mint a lakossági szektorban.

BELTÉRI KAMERA RENDSZER

Egy beltéri kamera rendszer megléte napjainkban már szinte minden cég, magas kockázattal bíró épület vagy közintézmény számára elengedhetetlen a hatékony vagyonvédelem érdekében. Ráadásul más rendszerekkel összekapcsolva még eredményesebb vállalati működés is elérhető a használatukkal. SMARTme prémium beltéri kamera rendszerek vállalatoknak, irodaházaknak, közületeknek.

KÜLTÉRI KAMERA RENDSZER

A kültéri kamera rendszer ideális megoldás a raktáron, csarnokon, gyártósoron kívüli események megfigyelésére, valamint rögzítésére. Különösen azokon a területeken praktikus, ahol olyan hosszabb kerítésszakasz van, amelynek egyes szakaszai kívül esnek a porta látóköréből. A SMARTme rutinos gárdája gond nélkül megbirkózik a legkülönfélébb biztonság- és vagyonvédelmi projektek komplett tervezésével, telepítésével és karbantartásával.

SMARTme - Riasztórendszer Kiépítése

MEGFIGYELŐ KAMERA RENDSZER

Napjainkban még mindig egy megfigyelő kamera rendszer a leghatékonyabb módja a vállalkozások számára a biztonság megteremtésére és az értékek védelmére. Azonban nem csupán cégek profitálhatnak hasznos tulajdonságaiból, hanem a rendőr-, tűzoltó-, mentőállomások, oktatási intézmények, hivatali épületek és egyéb közületek.

SMARTme - Riasztórendszer Kiépítése

HŐKAMERA

A hőkamera rendszerek rendkívül modern megoldásnak számítanak a hőemelkedéssel vagy lázzal járó betegségek korai kiszűrésében. A SMARTme biztonságtechnikai vállalat testhőmérséklet mérő kamerái vagy csukló-hőmérői pontosak, rendkívül érzékenyek és hatékonyak. Növelje munkatársai és ügyfelei biztonságérzetét: ismerje meg a technológia és szolgáltatásunk előnyeit!

SMARTme - Riasztórendszer Kiépítése

BIZTONSÁGI KAMERA, TÉRFIGYELŐ KAMERA

A biztonsági kamera és a térfigyelő kamera ma már elengedhetetlen vállalkozása biztonsága érdekében. Legyen szó beltéri-, kültéri rendszerről, szakértő csapatunk a tervezéstől, egészen a kiépítésig, garanciával vállalja a feladatot.

További kérdései merültek fel? Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, akik szívesen segítenek Önnek!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre