Beléptető rendszerek

A beléptető rendszer számos területen megkönnyítheti a cégek és vállalkozások mindennapos működését. Nemcsak adminisztratív, hanem biztonsági szempontból is rengeteg terhet levesz a munkáltatók válláról egy megfelelően telepített kártyás beléptető és munkaidő nyilvántartó technológia. A SMARTme számos beléptető rendszer sikeres telepítésével a háta mögött hatékonyan képes Önnek is segítséget nyújtani a vállalati biztonság megteremtésében: ismerje meg szolgáltatásunkat!

Beléptető rendszerek telepítés a SMARTme csapatától: miért válasszon minket?

Két évtizedes szakmai tapasztalat szól mellettünk

A SMARTme több, mint 20 éve foglalkozik biztonságtechnikai és vagyonvédelmi rendszerek megtervezésével, valamint kiépítésével cégek és vállalkozások számára. Ez idő alatt számos sikeres projekt szakszerű és professzionális kivitelezése fűződik a nevünkhöz, amelyet nívós referenciáink is alátámasztanak. Amennyiben Ön is gondolkodik beléptető rendszer telepítésén, szakképzett tervezőinkre és kivitelezőinkre nyugodt szívvel rábízhatja a feladatot.

Teljeskörű beléptető rendszer telepítés a kezdetektől az átadásig

A SMARTme igyekszik szlogenjéhez hűen biztonságot építeni, amely már a tervezőasztalnál kezdődik. Miután csapatunk minden szakmai és megrendelői szempontot figyelembe véve megtervezte a beléptető rendszert, a folyamat a telepítéssel folytatódik. Legyen szó közelítőkártyás, biometrikus vagy rendszámazonosítós beléptető rendszerről, vállalatunk megbirkózik minden feladattal.

A bevezetést követően sem hagyjuk magukra partnereinket, mivel – bármilyen modern és kifinomult rendszerről is van szó – minden technológia meghibásodhat használat közben. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak az általunk telepített beléptető rendszer karbantartási, illetve javítási feladataival is munkatársainkhoz.

Munkahelyi beléptető rendszer telepítése a SMARTme-től

Folyamatos szerviz ügyelet is elérhető szerződött ügyfeleinknek

A hibabejelentéstől a probléma helyreállításáig rendelkezésre állunk leszerződött partnereink számára telefonon. Ez egy 24 órás, az év minden napján elérhető helpdesk szerviz ügyeletet jelent, amely keretében ügyfeleink nyomom követhetik a teljes procedúrát lépésről lépésre – nincs se bizonytalanság, se mellébeszélés.

Milyen egyéb biztonság- és vagyonvédelmi megoldásokat kínálunk?

Rendkívül széles választékban állnak rendelkezésre a különféle rendszerek, amelyeket gyorsan és profi módon beüzemelünk a megadott helyre. Szolgáltatási palettánkat alkotja többek között tűzvédelmi tervezés és tűzjelző rendszer telepítés, biztonságtechnikai rendszer tervezés és telepítés, IP kamera és hőkamerás rendszer telepítés, valamint integrált épületfelügyeleti rendszer telepítés is. Csapatunkkal törekszünk az innovatív megoldásokra: partnereink az együttműködéssel a 21. század korszerű, modern technológiáival felvértezve gyakorolhatják tovább tevékenységeiket.

Milyen előnyökkel jár a beléptető rendszerek kialakítása?

 • Biztonság: a beléptető rendszer első és legfontosabb szerepe természetesen az illetéktelen betolakodók elleni védelem. Alkalmazásukkal egyszerre tudunk meggátolni egy éppen zajló rablást, és elfojtani egy betörési kísérletet is. A hívatlan vendégek ugyanis kétszer meggondolják majd, hogy belevágnak-e káros tevékenységükbe, ha az épület jól láthatóan biztosított.
 • Áttekinthető nyilvántartás: másik hasznos tulajdonsága a beléptető rendszernek a követhető nyilvántartás. Segítségével tisztán áttekinthető, hogy ki érkezik, illetve távozik a cégtől, valamint a létesítményen belüli mozgások is dokumentálhatóak. Miután a beléptető rendszerek szoftveresen működnek, további fontos információk is kinyerhetők belőle, például az egyes dolgozók munkaidejének kezdete és vége.
 • Hozzáférés szabályozása: végezetül nem elhanyagolható előny az sem, hogy beléptető rendszer alkalmazásával képesek vagyunk a forgalmat az egyes helyiségekbe engedélyezni vagy éppen korlátozni. Amennyiben tároló szobához – amelyben vagyonvédelmi szempontból kiemelt dolgok találhatóak – csak néhány embernek adunk hozzáférést, egy behatolás alkalmával máris leszűkíthetjük a tettesek körét.

A beléptető rendszerek főbb típusai

A beléptető rendszerek között található legnépszerűbb technológiai megoldások egyike a kártyás vagy a kulcstató tokenes azonosítás. Ebben az esetben az azonosító tagot csak a terminál felé kell közelíteni, amely a rádiós adatátvitel segítségével olvassa le a kártyán található adatokat, és lehetővé teszi a kártyabirtokos számára a zökkenőmentes belépést.

A zökkenőmentes és biztonságos beléptetés kialakításához vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre