Biztonságtechnika, biztonságtechnikai rendszerek telepítése

A biztonságtechnika napjainkban rohamos mértékben fejlődik, és egyre széleskörűbb tűz- illetve vagyonvédelmet biztosít. Azonban a hosszú távú megoldás alapfeltétele mindenekelőtt a precíz, alapos és átgondolt tervezés. A SMARTme rutinos csapata vállalja tűzjelző berendezések, beléptető-, videó megfigyelő rendszerek vagy egyéb gyengeáramú biztonságtechnikai megoldások teljes körű kivitelezését. Lépjen velünk kapcsolatba!

Kiknek javasoljuk biztonságtechnikai telepítés szolgáltatásunkat?

Megbízható biztonságtechnika profi szakemberektől

Biztonságtechnikai rendszerek társasházaknak

A társasházaknak fontos biztonságtechnikai rendszereket üzemeltetniük a lakók és az ingatlan védelme érdekében. Mivel ezek a rendszerek segítik a bűncselekmények megelőzését és az esetleges incidensek gyorsabb felismerését. A biztonsági rendszerek jelenléte növeli a lakók biztonságérzetét és hozzájárul a társasház biztonságosabb környezet kialakításához. Társasházak számára vállalunk biztonsági kamerarendszer telepítést, kaputelefon rendszer telepítést, tűzjelző rendszer telepítést, hő- és füstelvezető rendszer telepítést.

Biztonságtechnikai rendszerek kiépítése több évtizedes tapasztalattal

Biztonságtechnika irodaházaknak

Az irodaházakban lévő biztonságtechnikai rendszerek nélkülözhetetlenek az alkalmazottak és a vállalati vagy üzleti értékek védelme érdekében, mivel segítenek megelőzni a betöréseket, illetéktelen hozzáféréseket és a lopásokat.

Irodaházak számára vállaljuk komplett épületfelügyeleti rendszer kiépítését, tűzvédelmi tervezést és tűzjelző rendszer tervezését, kiépítését. 20 év tapasztalattal ajánljuk beléptetőrendszer és kamerarendszerek telepítését.

Biztonsági rendszerek raktáraknak

A raktárakban lévő biztonságtechnikai rendszerek létfontosságúak, mivel ezek segítenek megelőzni a lopásokat és a károkozásokat, valamint védelmet nyújtanak az értékes vagy érzékeny tárgyaknak és anyagoknak a tárolás során. Ezen rendszerek jelenléte fokozza a raktár területén dolgozók biztonságérzetét és hozzájárul a terület ellenőrzéséhez, elősegítve az esetleges problémák gyorsabb észlelését és kezelését. A SmartMe Kft. vállalja raktárak számára a biztonságtechnikai rendszerek megtervezését és ezen gyengeáramú rendszerek telepítését, legyen szó CCTV kamerarendszerről, munkaidőnyilvántartással egybekötött beléptetőrendszerről és a létfontosságú tűzjelző, tűzriasztó rendszerekről.

Biztonságtechnika éttermeknek, szállodáknak

Az tűzjelző rendszerek és kamerarendszerek elengedhetetlenek az éttermek és hotelek biztonsági intézkedéseiben, mivel nemcsak a lopások és illetéktelen hozzáférések ellen védik a vendégeket és az értékeket, hanem a tűz és más vészhelyzetek esetén is segítenek az azonnali értesítésben és a gyors reagálásban. Ezek a rendszerek széleskörű felügyeletet és védelmet nyújtanak, lehetővé téve a szálloda vagy étterem vezetőségének, hogy a biztonsági helyzeteket hatékonyan monitorozzák és kezeljék, ezáltal biztosítva a vendégek és személyzet biztonságát és jólétét. Forduljon hozzánk bizalommal tűzjelző rendszer, kamerarendszer vagy belépéptetőrendszer kiépítése, karbantartása érdekében!

Biztonságtechnika: milyen eszközöket biztosítunk?

Kínálatunkban különböző kamerarendszerek találhatók, mint például a  CCTV kamera, IP kamera, kül-és beltéri kamera, ipari kamera, és hőkamerás rendszerek. 
A biztonságtechnikai minősítésű rendszerek, ellentétben a magánszemélyek által vásárolható olcsó és egyszerű képrögzítőeszközökkel, kiváló minőségben és megbízható módon hosszú távon működnek.

Mi tudjuk, hogy a biztonság az első. Keressen minket bizalommal!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet

  Email másolatának küldése saját részre