Szakmai konferencián

Szakmai konferencián jártunk

Immár a nyolcadik alaklommal került megrendezésre az IP Biztonságtechnikai Konferencia, amelynek az idei helyszíne Siófok volt. Az I-Sec Kft., szervezésben lezajlott szakmai konferencián a SMARTme Building Technologies Kft., is képviseltette magát, előadást tartva az okos otthonról, a FIBARO rendszerről.

A rendezvény sikerességét és nagy múltját jelzi, hogy 2016-ban is több mint 100 cég, vállalkozás képviseltette magát, sőt, még külföldről, Csehországból és Nagy-Britanniából is érkeztek vendégek, előadók.

A számos szakmai újdonság mellet, nagy érdeklődés kísérte az előadói pódium mellett felállított, kiállítói standok kínálatát. A látogatók örömére itt alkalom adódót arra, hogy élesben kipróbálják a legújabb fejlesztési eszközöket.

A két napos rendezvényt színesítette az esti szórakozató műsor, és a finom falatok elfogyasztása közös vacsora keretében. A második napon örömmel adtuk át a boldog tulajdonosnak a cégünk által felkínált értékes nyereményt.

Czibere Kornél kereskedelmi vezetőnk 15 perces előadásában bemutatta az okos otthonok piaci trendjét, majd ezt követően műszaki bemutató zajlott standunknál. Munkatársaink elmondása szerint egy profi szervezésű szakmai konferencián vettek részt, és örömmel tesznek eleget a következő évi meghívásnak is.