Okosotthon

Okosotthon, TV2, Falforgatók

Nagyjából 3 hónapja kezdtünk el egy komolyabb marketing kampányt, amelynek elsődleges célja az, hogy az emberekkel még jobban megismertessük az okosotthon fogalmát, annak előnyeit és kiemelt funkcióit.

Ezen logika mentén kezdtünk el egy kérdőíves felmérést, melynek eredményiről a sajtó munkatársainak is beszámolunk, illetve az ehhez tartozó nyereményjáték, nyerteseit is kisorsoljuk. Ezt megelőzően egy videó sorozatot forgattunk le, amibe szintén az okosotthonról, a FIBARO okosotthon rendszerérről mondtunk el mindent. A sorozat utolsó két része a köbvetkező héten lesz publikus a social csatornáinkon.

Az események cunamija itt nem ért véget, mert pénteken futott be hozzánk egy felkérés, hogy szívesen látnának minket a TV2, Falforgatók műsorában, és ha már ott vagyunk, készítenek rólunk, velünk egy okosotthon adást.

Az elsődleges örömmámort a péntek késő délutáni, lázas készülődés váltotta fel, hiszen nem mindennapi esemény az életünkben, hogy egy kamera lencséje előtt mutathatjuk meg szakmai hozzáértésünket, magyarázhatjuk el az embereknek az okosotthon fogalmát, lényegét, funkcióját.

Ebben a pillanatban, amikor ezek a sorok íródnak, a klaviatúra halk, kattogó hangján kívül, csak az elismerés dicsőítő szavai maradtak, amit a stábtól kaptunk. Azt gondoljuk, hogy a befektetett energia szép lassan kezd megtérülni, hiszen számos olyan helyről kapunk, kaptunk visszajelzést, ahol előzőleg még teljesen ismeretlen terep volt az okosotthon szolgáltatás.

A felvétel során, kereskedelmi vezetőnk mutatta be a rendszer sajátosságait, annak működési elvét, majd műszaki kollégánk prezentálta, hogy milyen módon tudjuk egy telefonos alkalmazás segítségével egy helyiség világítását, sötétítését szabályozni.

Köszönjük a stábnak, hogy olyan fogékonysággal álltak hozzá a munkához, amihez hozzáfogható mostanában nem tapasztaltunk. Külön köszönjük Müller Attila műsorvezető kiváló, humoros és alapos kérdésit, amelyekkel számunkra is kikövezett ösvénnyé vált a televíziózás ezen műfaja.

Amint tudomásunk lesz arról, hogy mikor kerül a felvétel adásba, tájékoztatjuk olvasóinkat.