Okos otthon

Okos otthon videó sorozat

Hiába az egyik legdinamikusabban fejlődő szektor az okos otthon, intelligens otthon szolgáltatás , számos tévhit lengi körül az innovatív területet.

Egy, az USA-ba készült felmérés szerint hiábavaló az okos otthonok piaci vásárlási szokásainak új ciklusba lépése – elsőként mindig az újítók, majd a korai megvalósítók jelennek meg felhasználóként -, még mindig vannak aggályok a rendszert illetően. Ahhoz, hogy a korai követők is magukénak érezzék az okos otthon adta kényelmi szolgáltatásokat, olyan hiedelmeknek kell ledőlni, mint a magas eszköz árak vagy a hosszú eszköz csere ciklus.

Véleményünk szerint a hazai okos otthon végfelhasználóknál is hasonló problémák indukálódnak. A tisztánlátás érdekében gondoltunk egy merészet és a magyar okos otthon piacon elsőként egy videó sorozatot indítunk. Célunk, hogy tisztán és érhetően elmondjuk, bemutassuk az okos otthon fogalmát, a benne rejlő lehetőségeket, mint a bontás nélküli telepítés vagy a prémium szolgáltatáshoz társuló megfizethető kategorizálás.

Tudjuk, hogy egy olyan termékről van szó, amely manapság nagy népszerűségnek örvend. Sikk lett az okos otthonról szóló cikkek megírása az online és nyomtatott sajtóban, de éppen ezért gondoljuk azt, hogy elmondjuk azokat a véleményeket, amelyek segítenek emészthetőbbé tenni az intelligens otthonról alkotott képet.

Videó sorozatunk első részében bemuttajuk vállalkozásunkat, működési profilunkat. Social csatornáainkon és természetesen itt is elérhető lesz az összes okos otthon videó.

Ide kattintva is elérhető a videó.