Költséghatékony fűtés – FIBARO radiátor termosztáttal

Az energia árakban történt változás az elmúlt időszakban sok vállalkozás számára hatalmas terhet jelentett és még jelent. Több vállalkozás nem is tudta tartani a lépést és kénytelen volt megszüntetni működését, vagy még most is küszködik a számlák kifizetésével. Közintézményekben a 18 fokot igyekeznek tartani a költségek csökkentése érdekében, de cserébe fáznak az ott dolgozók, tanulók, oda látogatók. Bizonytalan, hogy a következő időszakban merre változik majd az energia ára, bizonytalan, hogy egyes cégek, vállalatok, intézmények meddig tudják fenntartani magukat ilyen költségek mellett.

Ön is keresi a megfelelő megoldást a rezsi fékentartására? Menjen elébe a magas számláknak, fűtsön okosan. A FIBARO Smart Building rendszerének köszönhetően, ezt könnyedén meg is teheti.

Igényekre szabott fűtés vezérlés

Egy igényekre szabott fűtés vezérlő rendszerrel akár 25-30% fogyasztás csökkenés is elérhető, a beruházása pedig körülbelül 2 szezon alatt meg is térülhet. A FIBARO vezetéknélküli technológiájának köszönhetően a rendszer telepítéséhez nincs szükség kábelekre és vezetékekre, így a telepítést nem követi szükségszerűen egy teljes felújítás is. A meglévő épületbe, akár különösebb leállás és kimaradás nélkül is telepíthető rendszerről beszélünk, ami a későbbiekben könnyedén módosítható vagy bővíthető.

Keresse szakértő kollégánkat Czibere Kornélt a +36 (70) 466 0656 telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt!

Okos radiátor termosztát

A FIBARO család radiátor termosztátja lesz az Ön segítségére is a fűtés optimalizálásában. Ahány radiátort szeretne vezérelni, annyi termosztátra lesz szüksége, ahány termosztát, annyi hőmérséklet állítható be, így minden igényt kielégíthet vele. Ez a szerkezet a helyiség köbméterét alapul véve képes kiszámolni, hogy hány perc alatt fűthető fel a kívánt hőmérsékletre, sőt a termosztát színes körgyűrűn jelzi a helyiség aktuális hőmérsékletét. Hiába beszélünk számos radiátor termosztátról egy ingatlanban, nem fog gondot okozni szabályozásuk, hiszen a FIBARO kezelőfelületén mindre rá fog látni, mindet tudja majd irányítani ezen a felületen, nem lesz szüksége rá, hogy mindhez odamenjen személyesen, amikor szeretne rajta állítani.

Mi mindenre használhatja Ön is a FIBARO radiátor termosztátot?

  • a fűtési zónák innovatív kezelésére
  • a hőmérséklet pontos mérésére
  • az átmeneti változások beállítására, ütemezheti
  • algoritmusok megadására az adaptív önprogramozáshoz
  • fűtési költségek csökkentésére
  • költséghatékony, optimalizált és kényelmes üzemeltetésre

Keresse szakértő kollégánkat Czibere Kornélt a +36 (70) 466 0656 telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt!

Helyiségenkénti fűtés szabályozás

Ne hagyja fázni kollégáit, vendégeit, pácienseit, ügyfeleit. Azokban a terekben, ahogy szükség van a kellemes hőfokra, ott ne fukarkodjon munkaidőben, de munkaidőn kívül beállíthatja, hogy csak 18 fokot tartson az éjszaka vagy hétvége folyamán a radiátor. Mielőtt pedig megkezdődne a munkaidő, újra megfelelő hőmérsékletre fűti fel a rendszer az adott helyiségeket.

Félre eső, nem használt, vagy raktárként funkcionáló helyekben a tárgyaknak és eszközöknek nincs szükségük magas hőmérsékletre, ezért ott folyamatosan tarthatja alacsonyabb hőfokon a fűtést. Ha valaki huzamosabb időre mégis használja ezt a helyiséget, előtte fel tudja fűteni akár távolról is a kívánt hőfokra.

Váratlanul az iroda több helyiségébe nem érkeznek be egy nap a munkavállalók, esetleg lebetegedtek, vagy szabadságra mentek? Ne fűtse feleslegesen az adott irodákat, applikáció vagy a kezelőfelület segítségével vegye le azonnal a fűtést, bárhol is tartózkodik éppen Ön.

A gyára gyártósorán vagy a logisztikai csarnokban folyamatosan mozognak a munkavállalók, így nekik úgy kellemesebb, ha alacsonyabb hőfok van a gyártási területen, míg az épületben az irodán dolgozó kollégák folyamatosan az íróasztaluk mellett ülve jóval kevesebbet mozognak, így hamarabb kellemetlen lehet számukra az alacsonyabb hőmérséklet. Számukra külön beállíthatja a magasabb hőmérsékletet. Gyártósoron dolgoznak hétvégén, viszont az iroda területe üres? Állítsa be, hogy pénteki munkanap végeztével ne fűtsön az irodatérben.

A munkavállalói számára biztosít zuhanyzási lehetőséget? Ön se szeretne megfázni zuhanyzás után, így a zuhanyzók és öltözők területén a műszakváltáskor magasabb hőmérsékletet állíthat be, míg a műszakváltások közötti időben nincs szükség erre. Ütemezze ennek megfelelően a zuhanyzóban és öltözőben lévő FIBARO radiátor termosztátokat.

A FIBARO radiátor termosztátok az Ön igényeire szabva számos fűtési helyzetben helytállnak. Tudjon meg többet szakértő munkatársainktól arról, hogyan is segíthet az Ön vállalatánál a fűtési számlák csökkentésében.

Keresse szakértő kollégánkat Czibere Kornélt a +36 (70) 466 0656 telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt!