Hűséges partnerkapcsolat – így dolgozunk mi…

Büszkék vagyunk sikereinkre!

Ebben a blogbejegyzésben olvasóinkkal röviden megosztok egy történetet, amely két cég korrekt, és bizalmon alapuló kapcsolatáról, megbízóról és szolgáltatóról szól.

Ebben a hónapban nagy megtiszteltetésben volt részünk, ami számunkra jó visszajelzés, hogy megbízóink elégedettek munkánkkal, hozzáállásunkkal.

2010-ben telepítettünk egy közepes méretű irodában komplett behatolásvédelmi rendszert. A rendszer kiépítése minden különösebb bonyodalom nélkül lezajlott. Az ezt követő időszakban – leszámítva, ha valami miatt a helyszínen módosítanunk kellett a rendszer beállításait a folyamatosan változó igények miatt – más közös munkánk, aktivitásunk nem volt az említett céggel.

Tavalyi évben, 2013. tavaszán már “gondolkodás nélkül” minket keresetek meg, mikor hasonló területen merült fel megoldandó feladat. Akkor a védeni kívánt terület – egy régi raktár – felmérése után készítettünk ajánlatot egy hasonló riasztórendszer kiépítésére, azonban a tárolt eszközök értéke nem kívánta meg a rendszer kiépítését.

Újabb egy év elteltével, ebben a hónapban a cég irodát bővített, ezért újból felmerült egy hasonló védelmi rendszer kiépítésének igénye. A feladat szintén a SMARTme -re várt!

Ahogy ilyenkor lenni szokott, kivitelező csapatunk egyik tagja már másnap gondosan felmérte a helyszínt, mérnökeink megtervezték a behatolásjelző rendszert, és ajánlatot készítettünk a megszerzett információk alapján. Az ajanlatadás – a kapcsolatfelvételt követően – így pár nap alatt meg is történt.

A bizalmat már ekkor is éreztük, amit a gyors megrendelés tovább erősített bennünk!

Ennél jobb visszaigazolást nem is kaphattunk volna arra vonatkozóan, hogy elégedettek munkánkkal, szolgáltatásunkkal.

Büszkék vagyunk sikereinkre!