Biztonsági megoldások különböző iparágakban

Sokszor beszéltünk már irodákról, irodaházakról, telephelyekről, raktárakról és sorolhatnánk még mennyi fajta ingatlanról és azok biztonsági megoldásairól. Bár még nem említettünk olyan felhasználási helyszíneket, ahol szinte egyértelmű, hogy szükség van biztonságra, vagy nem is gondolná Ön sem, hogy mennyire megkönnyítené akár a napi munkavégzést, vagy egy váratlan eset felderítését, ha lenne biztonsági rendszer.

Kereskedelmi üzletek nagy értékű kínálattal

Ékszer üzletek, exkluzív boltok, elektronikai eszközöket árusító helyek vagy bármi más üzletek, amelyek magas értékű termékeket kínálnak fokozott biztonságot igényelnek. Ilyenek biztonsági megoldások lehetnek a távolról nyitható mágneszáras bejárati ajtó, a 24/7-ben videós felügyelet, a pánik gomb néma riasztáshoz vagy a vészjelző gomb. Akár mint vásárló, akár mint tulajdonos biztosan Ön is találkozott már ilyen üzlettel, esetleg fel is ismerte ezeket a biztonsági eszközöket. Mivel nagyobb veszélynek vannak kitéve ezek az üzletek, érdemes felkeresni biztonságtechnikai szakértő csapatot, hogy olyan rendszert és megoldást tudjanak ajánlani, ami az ott dolgozókat és vásárlókat is egyaránt védi, biztosítja számukra a nyugodt munkavégzést, vásárlást. 

Keresse szakértő kollégánkat Szikra Gábort a +36 (70) 466 0659 telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt!

Vendéglátó egységnél, akár ablakos kiszolgálással

Éttermekben is fontos a biztonságtechnika

Figyelemmel kísérni egy olyan vendéglátóipari egységet, ahol nem csak a vendégtérben rendelhetnek a vásárlók, hanem autósokat kiszolgáló ablak is üzemel és mindezt folyamatos, fennakadás nélküli kiszolgálással fenntartani nagyon nehéz feladat is lehet. A   valós időben történő videós megfigyelés segíthet a forgalom aktuális helyzetének ellenőrzésében a vendégtérben és az étterem közvetlen környezetében, ugyanakkor már támpontot is adhat a további elemzésekhez a vásárlói kört illetően. Belépés szabályozás segítségével kontrollálni tudja hova léphet be egy vendég és hova csak a dolgozók. Nem utolsó sorban segítségére lesz, hogy naprakészen tudja tartani a készleteket, követni az érkező árut és annak útját az épületen belül vagy közvetlenül a lerakodó területen, valamint azonnal jelzést kaphat, ha a hőmérkélet nem megfelelő esetleg a hűtőben vagy ha tűz gyanúja merült fel a konyhában.

Keresse szakértő kollégánkat Szikra Gábort a +36 (70) 466 0659 telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt!

Gyártó üzemben váratlan helyzetekre is

Egy üzemben, ahol termékek gyártása, összeszerelése folyik, számtalan olyan veszélyforrás lehet a munkavállalókra nézve, amely nem csak nekik okozhat maradandó sérülést, egészségügyi károsodást, de Önnek mint munkáltató is hosszadalmas jogi procedúrát jelenthet. Egy folyamatos videós megfigyelés a sorok mentén, hogy vissza tudja keresni az esetet, ha történik valami, egy beléptető rendszer az adott területekhez, hogy mindig tudja melyik munkatárs hol tartózkodik. Így már könnyebben bizonyítékot tud szolgáltatni a sajnálatos esemény bekövetkezte után, és hamarabb tudomást is szerezhet róla. Ugyanakkor normál napi munkamenet során is ezek a rendszerek segítségére lesznek növelni a termelékenységet, kontroll alatt tartani a napi feladatok elvégzését.

Van Önnek is egy olyan helyzete, egy olyan megoldási javaslata, egy olyan felhasználási elképzelése, amit még nem említettünk se most, se korábban? Kíváncsian várjuk!