Alapszintű biztonság – beléptetés és kamera rendszer

Mi az az alap biztonság, amit egy vállalkozás számára érdemes megteremteni?

A legsúlyosabb veszélyek, amik egy átlagos ingatlant elérhetnek az a tűzeset, a betörés és a rablás. Mindhárom okoz vagyoni károkat, de okozhat olyan helyzeteket is, amikor emberi élet vagy az ember biztonsága forog kockán. Tűzvédelemmel minden ingatlan tulajdonos vagy bérlő elsők között szokott foglalkozni, de az alapvető biztonság és biztonságérzet eléréséhez érdemes fontolóra venni egy beléptető rendszer és kamerás megfigyelő rendszer nyújtotta védelmet is. Nem is kell külön-külön foglalkozni a két rendszerrel, egyszerűbben is lehet. 

Milyen funkciókat láthat el egy beléptetőrendszer?

Könnyedén ellenőrizhető, hogy ki jön-megy az iroda területén? Minden egyes alkalmazott ismeri a másikat és biztosra tudja, hogy ott dolgozik és beléphet az adott területre? Nyomon követhető, hogy melyik alkalmazott merre jár az ingatlanban?  Beléptető rendszer segítségével fel tudunk állítani egy olyan szabályrendszert, amelyben meghatározza kinek hova van belépési engedélye. Illetékteleneket pedig távol tudjuk így tartani az adott helytől. Kérdéses esetben, pedig nyomon tudjuk követni, melyik kolléga melyik helyiségben járt, mikor hova lépett be vagy ki.

Keresse szakértő kollégánkat Szikra Gábort a +36 (70) 466 0659 telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt!

Miért lehet hasznos egy kamerarendszer?

Egy biztonsági kamera számos funkciót ellát

Ön biztosan tudja mi történik a vállalata területén, amikor Ön nincs jelen? Vagy csak egy olyan eldugott raktárban, amire nincs közvetlen rálátása? Esetleg betörtek Önhöz és elvittek a gyártósor mellől nyersanyagot vagy alkatrészeket, de erre nincs bizonyítéka, hogy ott voltak? Kamerarendszerrel ezeket a kérdéseket tudja könnyedén áthidalni vagy megválaszolni. Nem csak azt követheti szemmel, hogy éppen mi történik a területen, mikor Ön nincs ott, hanem a kamerarendszer rögzítés funkciójának segítségével egy lopás vagy betörés vagy bármilyen incidens után vissza is tudja nézni a felvételeket és így hamarabb fényt deríthet a valódi történésekre.

Keresse szakértő kollégánkat Szikra Gábort a +36 (70) 466 0659 telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt!

Megéri vajon a biztonságtechnikai beruházás?

Ha nincs biztonsági rendszer egy betöréses rablás is lehet drága mulatság. Hogy mi olcsó és mi drága, az mindenképpen nézőpont kérdése. Az, hogy mi éri meg Önnek, az pedig már csak és kizárólag az Ön nézőpontja. A beléptető- és kamerarendszerek családjában is már több megoldás, több fajta és több modell elérhető, így egyes megoldások költségei igen széles spektrumon mozoghatnak. 

Nincs szükség külön gondolkodni a beléptető- és kamera rendszerekben. Integrálható megoldások: nincs szükség arra, hogy külön felületről vezérelje, vagy hogy a külön működő rendszerek összehangolásával Ön foglalkozzon. Ha már van kamera rendszere és szeretne beléptetőt is, nem kell új kamera rendszert telepítenie, találhatunk hozzáillő, integrálható megoldást.

Mivel a biztonsági rendszerek fontos szerepet játszanak egy vállalkozás életében, a kezelőfelület is fejlődésen ment keresztül, minél inkább felhasználóbaráttá és egyértelműbbé vált kezelésük. A telepítő csapat pedig az Ön segítségére lesz, hiszen pontról pontra végigvezeti Önt a rendszer kezelésén válaszolva minden kérdésére. Mind a kamera rendszer, mind a beléptető rendszer is az adott vállalkozásának igényére szabható. 

Megoldáscsomagunk egyedisége, hogy a tervezéstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig minden feladatot saját csapatunk lát el. Ügyfeleink számára 24 órás telefonos helpdesk áll rendelkezésre, amelyen szerződött partnereink a bejelentéstől a teljes hibaelhárításig nyomon követhetik a folyamatot lépésről lépésre. Mi mindig elérhetők vagyunk, hogy tényleges megoldást kínáljunk a biztonságtechnikai kihívásokra.