Munkaidő nyilvántartás beléptetőrendszerrel integrálva

Beléptető rendszerek telepítésének előnyeiről már Önnek is biztos van valamilyen előfeltételezése, vagy a már megszerzett információk alapján, van egy kép a fejében a rendszerről. Abban Ön is biztos lehet, hogy a beléptető rendszerek telepítésének fő célja a biztonság növelése, az illetéktelen személyek mozgásának korlátozása, belépésének megakadályozása. Ugyanakkor egy ilyen rendszer a termelékenységet is elősegítheti.

Hogy hogyan?

Beléptető rendszer

Kódzáras vagy kódkártyás beléptető rendszer használata közül is választhatunk

Különböző kártyás, kódzáras vagy egyéb vezérlésű beléptető rendszerekkel szerelheti fel objektumait. A beléptető rendszerek fő célja, hogy irodák, üzemek, gyárak, zárt lakótelepek, parkolók, garázsok, bármilyen illetékes számára biztonságos belépést tegyen lehetővé, az illetéktelen személyeket távol tartsa, míg a hozzáférést az arra jogosultaknak megengedje és azt még nyilván is tartsa. Egy beléptető rendszerbe tetszőleges számú ki-és belépési pontot hozhat létre, számos beléptetendő személy szabad mozgását kontrollálhatja. Akár személyenként, vagy csoportonként is adhat különböző hozzáférési jogosultságokat, zárhat ki személyeket bizonyos területekről. Kiegészítve más biztonsági rendszerekkel pedig akár folyamatosan képen is követheti ezeket az áthaladásokat, elkerülve vagy azonnal felderítve az esetleges kártya eltulajdonításokat. A rendszer rögzíti az áthaladási pontokon, hogy ki, vagy melyik kártya nyitotta az ajtót és haladt ott át, így nyomon követhető a személyek mozgása.

Keresse szakértő kollégánkat Szikra Gábort a +36 (70) 466 0659 telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt!

Beléptető rendszer integrálása

Beléptető rendszert érdemes integrálni más biztonságtechnikai rendszerekkel, így ha riasztást kap a biztonsági szolgálat, azonnal tud képet is látni a helyszínről, sőt távoli vezérléssel be is tud avatkozni, akadályozni az illetéktelen betolakodót szabad mozgásában, zárni előtte az ajtókat, vagy mögötte a menekülési útvonalat, míg a biztonsági személyzet megérkezik. Integrálásnak köszönhetően ha a rendszer érzékeli, hogy az utolsó személy is távozott az épületből, azonnal bekapcsolhatja a behatolásjelző rendszert azt adott vagy minden területen, így biztosítva a teljes biztonságot.

Keresse szakértő kollégánkat Szikra Gábort a +36 (70) 466 0659 telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt!

Munkaidő nyilvántartása beléptető rendszer segítségével 

Azonosítóval ellátott kártyás beléptető rendszer munkaidő nyilvántartásra is alkalmas

A beléptető rendszer képes nyilvántartani az áthaladás időpontját, azonosítani az áthaladót, így munkaidő nyilvántartást is képes vezetni. Ennek segítségével követhető és lekérdezhető a munkavállalók munkaideje. A kapott riportban megtalálhatja a dolgozó munkaidejének kezdetét és befejezési időpontját, azt ha túlórázott, vagy ha egyéb esemény történt, akár értekezletre ment és elhagyta a területet, vagy ha ebédidőben az ingatlanon kívül ebédelt. Számos esetben ezek az adatok összevezethetők a számviteli rendszerrel is, így a bérszámfejtésben is segítségére lesznek. A be- és kilépések közötti eltelt idők nyomonkövethetőek, így ha az adott munkavállaló nem a szerződésében meghatározott időtartamot dolgozta le a héten vagy a hónapban, akkor ezt Ön azonnal észreveheti és fokozottan figyelheti ezen dolgozó következő heti vagy havi munkaidejét, vagy ha valaki rendszeresen jóval többet dolgozik időben, esetleg hatalmas túlóra számot halmozott fel, azonnal fel fog Önnek tűnni. Így egyetlen munkavállaló sem kerülheti el figyelmét, mindenkivel a megfelelő lépéseket tudja megtenni, hiszen kezében lesznek adatok és tények.