Hololens - A következő nagy durranás!

Hololens – A következő nagy durranás!

A Hololens nem feltétlenül esik az „okos kütyük” táborába, de az biztos, hogy érdekes újítás. Míg néhány dolog, amit az alábbi videókon láthatunk, még nem teljesen fedi a valóságot, a technológia már nagyon is igazi.

A Hololens egy olyan hordható eszköz a Microsoft-ról, amely lefedi a látóterünket, és grafikusan kibővíti a valóságot.

Hololens – Játékélmény

Összehasonlításokat már olvasni online, amik a Facebook Oculus Rift-et állítják a Hololens mellé. Sokfélét olvasni, de mi most maradunk a Hololens-nél, és azon belül is a játékélményt biztosító lehetéségénél. Az alábbi videó igen szépen szemlélteti, hogy milyen hatalmas előrelépést jelent majd az újítás a játszhatóság terén a nagyon népszerű Minecraft játéknál.

Otthon automatizálás és a Hololens

Nyilvánvaló, hogy ez érdekel minket is a legjobban. Az alábbi bemutató videókban szépen szemléltetik, hogy milyen lehetőségek rejlenek az ilyen megoldásokban. Holografikus megoldásokkal az otthonunk egy új tér lesz az életünkben. Nincs lehetetlen?!

Igaz, nincs pontos dátum, hogy mikor kerül piacra az eszköz, de a fejlesztők már tűkön ülnek, hogy szabadjára engedjék a képzeletüket. Mi is startra készen várjuk a megjelenést, és hogy egyet hamarosan a kezünkben is tartsunk.