Beléptetőrendszerek 6 előnye

A beléptetőrendszerek egyre népszerűbbek az irodaházakban és egyéb intézményekben is. Az ilyen típusú rendszerek nagyon hasznosak lehetnek az üzemeltetők számára, mivel biztonságot nyújtanak az épületen belüli mozgásokkal kapcsolatban. Ebben a blogbejegyzésben bemutatunk 6 érvet a beléptetőrendszer használata mellett.

BIZTONSÁG

Beléptető rendszer több kapun való átjutással, forgókaros rendszerben

A beléptetőrendszerek az első vonalban állnak az épület biztonságának megőrzése érdekében. Az ilyen típusú rendszerek segítenek megakadályozni a nem kívánt személyek belépését az épületbe, és megakadályozhatnak egy esetleges lopást, épületben történő károkozás vagy személyi sérüléseket.

RUGALMASSÁG

A beléptetőrendszerek lehetővé teszik az üzemeltetők számára, hogy rugalmasan kezeljék az épületbe való be-/kilépést. A rendszerek lehetővé teszik, hogy különböző mértékű hozzáférést kapjanak az alkalmazottak és a vendégek az épület bizonyos területein való belépéshez.

Keresse szakértő kollégánkat Szikra Gábort a +36 (70) 466 0659 telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt!

PONTOSSÁG

Kártyás beléptetőrendszer munkaidőnyilvántartó rendszerrel integrálva

A beléptetőrendszerek lehetővé teszik az üzemeltetők számára, hogy pontosan kövessék az épületen belüli mozgásokat. A rendszer által rögzített adatoknak köszönhetően könnyen meghatározható, hogy pontosan mely személy az épületen belül melyik belépési ponton ment be és mennyi időt töltött az adott területen.

KÉNYELEM

A beléptetőrendszerek használata nagyon kényelmes lehet az alkalmazottak és a vendégek számára is. Használatukkal kiiktatható a hagyományos, papír alapú látogatói regisztráció, vagy akár kulcsok használata.

Keresse szakértő kollégánkat Szikra Gábort a +36 (70) 466 0659 telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt!

INTEGRÁCIÓ

Azonosítóval ellátott kártyás beléptető rendszer munkaidő nyilvántartásra is alkalmas

A beléptetőrendszerek integrációja egyéb biztonságtechnikai rendszerekkel még inkább komplex védelmet és kényelmet nyújthat az alkalmazottak és a vendégek számára. Munkaidőnyilvántartással összekötött beléptetőrendszer esetén nagyban csökkenthető az adminisztrációs idő, vagy akár parkolásra való jogosultságok nyomonkövetése is megvalósítható.

GDPR MEGFELELÉS

A beléptetőrendszerek használata  lehetővé teszik az üzemeltetők számára, hogy megfeleljenek a személyes adatvédelmi és biztonsági előírásoknak, amelyeket a GDPR és más jogi szabályozások előírnak.

A beléptetőrendszerek használata tehát számos előnnyel jár az irodaházak és más intézmények számára, ezért mindenképpen érdemes fontolóra venni az ilyen típusú rendszerek bevezetését az épület biztonságának és hatékonyságának növelése érdekében.

Bízza szakértőre az épülete biztonságtechnikai rendszereit!