Testhőmérsékletmérés és kézfertőtlenítés hatékonyan és stílusosan

 A FIBARO okosotthon rendszer lengyel gyártója megtalálta a hatékony megoldást a vírus elleni védekezésben az érintésmentes fertőtlenítő állomásra, ami nemcsak hasznos, de további funkciókkal igen hatékony része lehet a védekezési protokollnak. Legyen szó iskoláról, irodáról, közösségi házról, idősek otthonáról, bevásárlóközpontról,  vagy akár egészségügyi intézményről, a legfontosabb az odalátogatók egészségének védelme hatékony eszközökkel.

Egy érintésmentes eszköz még inkább csökkentheti egy vírus vagy fertőzés terjedésének esélyeit, mint egy hagyományos adagoló eszköz.

Keresd szakértő kollégánkat Szikra Gábort a +36(20)369-8612 telefonszámon vagy írj nekünk e-mailt!

Lássuk a FIBARO érintésmentes fertőtlenítőállomás előnyeit!

Nincs szükség érintésre 

Ahogy a nevében is benne van, nincs szükség megérinteni, hogy működtessük, így nem fogjuk átadni, vagy átvenni a felületről a fertőzést.  A FIBARO eszköze teljesen automatikusan működik. Ahogy megközelíti valaki az eszközt és megfelelő helyre helyezi a kezét, az eszköz ezt érzékeli és már spricceli is a fertőtlenítőt a tenyerünkre. Nem kell várni, hogy újra töltsön, azonnal használható a következő ember számára.

Könnyű mozgathatóság

Akár a bejáratnál helyezzük el, vagy a közös tér egy csomópontján, mindenki számára elérhetővé tudjuk tenni bármikor. A FIBARO eszköze akkumulátor működik, így nincs szükség állandó áramforrásba csatlakoztatni, jelzi, ha már szükség van újratöltésre. Ugyanakkor kerekeinek köszönhetően bármikor áthelyezhető máshova attól függően, hogy hol van rá nagyobb szükség.

Fertőtlenítőszer kompatibilitás

A tartálya 5 liternyi fertőtlenítőszert képes egyszerre tárolni és egy spriccelés mennyisége lehet 0,8 és 2,4 milliliter közötti. A tartályba bármilyen alkohol vagy víz bázisú fertőtlenítő tölthető, így megtalálhatjuk a használati helynek legmegfelelőbbet – például egy óvodába gyerekek számára is használható anyagot tölthetünk bele.

Megbízható eszköz

A FIBARO lengyel gyártóként az EU-ban gyártja termékeit. Az okosotthon rendszer eszközeinél már megismerhettük a gyártott termékek tartósságát és szívósságát, ugyanezt a megbízhatóságot hozza az érintésmentes fertőtlenítő állomás alapanyagai és gyártási folyamata tekintetében. Tartós és hosszútávon megbízható eszközt tett elérhetővé a fertőtlenítés területén is. 

Exkluzív megjelenés

Az eszköz több típusban elérhető, attól függően, hogy milyen közegbe szánjuk. Lehet diszkrét, de mégis elegáns megjelenésű, de igazán játékos, gyerekek számára kedves formát is ölthet. Sőt egyedi kivitelezésben is rendelhető, így akár az adott intézmény, iroda, központ számára is márkaépítésre alkalmas felületet biztosít. 

Többet rejt magában, mint egy egyszerű fertőtlenítő állomás

A FIBARO kézfertőtlenítő állomás kiegészítve a testhőmérsékletmérő funkcióval még hatékonyabban teszi lehetővé az épületekbe történő biztonságos belépést.

Hőmérséklet mérés

A fertőtlenítő adagolása mellett elérhető a hőmérséklet mérésre is alkalmas típusa. Automatikus érintésmentes hőmérővel felszerelt változatánál a testhőmérséklet ellenőrzéséhez nincs szükség megérinteni a gépet, ahogy közelebb lépünk a fertőtlenítő adagunkért az épp elég ahhoz, hogy a testőnket is megmérje. Az eredményt, pedig azonnal látjuk a kijelzőn: OK vagy NEM OK.

Beléptetéshez is használható

Ha már hőmérsékletet is mérünk vele, akkor azt is megtudjuk határozni, hogy ki léphet be az adott területre és ki nem. Ha az OK tartományba tartozó hőmérséklet mérte az eszköz, az ajtó már nyitható is, vagy a közelítő kártyánkat, ekkor már el is fogadja a rendszer. Így kiküszöbölhető, hogy olyan emberek jussanak be az adott területre, akiknek hőemelkedésük vagy akár lázuk van. 

Ez a FIBARO érintésmentes fertőtlenítő állomás csak egy a védekezés során használható, vagy elérhető eszközökből, de valahol talán az egyetlen eszköz, ami alkalmazható. Egyetlen érintésmentes, automatikusan működő gép, amely sokban hozzájárul akár a koronavírus vagy egy influenza terjedésének megfékezéséhez, csökkentéséhez. Tegyünk meg mindent, amire lehetőségünk van, hogy minél több ember egészségét meg tudjuk őrizni.

Keresd szakértő kollégánkat Szikra Gábort a +36(20)369-8612 telefonszámon vagy írj nekünk e-mailt!