Okosotthon

Mi az az okosotthon? TV2, Falforgatók 1. rész

 

Mint már az egyik bejegyzésünkben JELEZTÜK, showroom-unkban járt a TV2, Falforgatók stábja, akik minél többet akartak megtudni az okosotthonról, a FIBARO okosotthon rendszeréről.

Tegnap – 2016. június 13-án – a forró és ízletes húsleves mellé, a déli órákban szervírozta a TV2 a Falforgatók legújabb adását, melyben látható volt a nálunk forgatott beszélgetés. Kereskedelmi vezetőnk az interjút az alapoktól kezdte, így a legelején elmondta, hogy mi az okosotthon, intelligens otthon fogalma.

Müller Attila műsorvezető a bevezető kérdésre kapott válasz után, az ilyenkor szokásos reakciót élte meg, és egyszerre jött a felvetés, hogy egy ilyen okosotthon rendszer, miért praktikus, milyen előnyei származnak a felhasználó számára.

Czibere Kornél elmondta, hogy a userek szempontjából a biztonsági- és kényelmi funkciók jelentik a legtöbbet, de ezeken túl még megtakarítási opció is van a rendszerben. A beszélgetés végeztével, gyakorlati demonstrációt tartott Bodó Péter műszaki tanácsadó munkatársunk, aki a telefonos alkalmazáson keresztül mutatta be, hogy a valóságban hogyan tudjuk az appon keresztül szabályozni a világítást  vagy a sötétítőt.

A vasárnapi adás után, további két részben leszünk láthatóak. Ezekben az adásokban már gyakorlati példák is láthatóak lesznek, mint például, hogyan történik az okosotthon rendszer telepítése, illetve annak programozása.

Természetesen a további részekről is beszámolunk oldalunkon, de addig is KATTINTÁS az első részért. 14:30-tól látható az okosotthon rész.