Érdi Baseball Club tervei - olyan klubházat létrehozni, ami teret nyit a fiataloknak

Érdi Baseball Club tervei – olyan klubházat létrehozni, ami teret nyit a fiataloknak

Az Érdi Baseball Club munkáját évek óta nyomonkövetjük és támogatjuk. Ez egy olyan közösség, amely a sporton keresztül tanítja meg a fiatalokat az igazi értékekre, neveli őket az etikus viselkedésre, és lehetőséget ad arra, hogy megtanuljanak küzdeni, kitartani és a csoportért tenni.

Röviden a klubról:

2002-ben alakult meg a klub, immáron 15 éves fennállását ünnepelte 2017-ben. Már 9 baseball és softball csapat fejlődését egyengetik. Jelenleg Érden egy nyitott pályán van lehetőségük edzéseket tartani, téli időszakban pedig a találkozóknak és megbeszéléseknek egy nappali ad lehetőséget. Ilyenkor akár 20 fiatal és edzőik gyűlnek össze taktikai megbeszélésekre, találkozókra, egyeztetésekre.

Eltökélt szándékuk, hogy a klub tagjai számára hamarosan létrehozzanak egy klubházat a baseball pálya szélén. Ez az új épület új lehetőségeket nyitna meg előttük: gyakorló teret adna a fiataloknak olyankor is, amikor szabadtéren nem lehet edzést tartani, gyülekező helyet biztosítana, akár vallásuk gyakorlására, termet a megbeszélésekhez és egy olyan stabil pontot az életükbe, ahol mindig szívesen várják őket. Ehhez kérik most a csapattagok és csatlakozni vágyók, valamint a fiatalok boldog jövőjéért tenni akarók segítségét.

A sport szeretete összeköt és utat nyit ahhoz, hogy az élet nagy problémáiról és az életről magáról is beszélgetések induljanak el. Értékeket, etikát, erkölcsi fejlődést ad a csapat számára, egészséges és boldog fiatalokat nevel. Akár a csoporthoz tartozás érzése, a vallási elkötelezettség vagy a baseball iránti szeretet hozza ide a fiatalokat, mindenki megtalálja a helyét.

A magyar baseball sport fontos képviselője az Érdi Baseball Club, csatlakozni hozzájuk, segíteni nekik az álmaik megvalósításában sose késő.