Új dimmer modul a Levitontól! VRMX1

2014. február 20-án New Orleansban a Leviton bemutatta legújabb fejlesztésének eredményeként az új Z-Wave kommunikációs protokollt használó univerzális, dimmeléshez használt fali kapcsolóját.

A hosszú távra tervezett LED és CFL technológiát is támogató modul egyaránt illeszthető hagyományos és halogén izzók használatakor.

A piac egyre inkább megköveteli a hatékonyabb, és energiatakarékos technológiákat az izzók esetén. A Leviton büszkén mutatja be elsőként a piacon ezt az innovatív, ám minden esetben egységes dimmert, mely hasonlóan alkalmazható a legtöbb Z-Wave világítási megoldásnál.

Az új Vizia RF+ VRMX1 modul támogatja szinte az összes világítási megoldást, beleértve a helyi és távoli fényerő – szabályozásokat, a hagyományos és szabályozható LED, CFL és halogén izzókat is.

A Decora design márkanevet viselő VRMX1 illeszthető bármely lakásba vagy házba. A kapcsolón stílusos vízszintesen elhelyezkedő LED és fényerőjelző sávot találunk, melyek színét saját magunk változtathatjuk.

Természetesen az otthonautomatika központokkal is képes kommunikálni az eszköz, így minden további nélkül illeszthető meglévő vagy új otthonautomatika rendszerhez.