Sentri

Sentri – ellenőrizze lakását okosan

Egyre több otthoni eszköz csatlakozik az internetre, így a fogyasztók számára új utak nyílnak, hogy ellenőrizzék a háztartási gépeiket. De ahogy egyre több elektronikai eszközt kapcsolunk a rendszerbe, egyre nehezebb kezelni mindet.

A Sentri-t úgy tervezték, hogy segítse a fogyasztókat, hogy okos otthonuk még okosabb legyen. Segítségével egy mélyebb szintű vezérlési lehetőséget kapunk a sok eszközünkhöz a lakásban.

Úgy néz ki, mint egy iPad, amelyet falra szerelhetünk, vagy a könyvespolcra állíthatunk. A készülék rendelkezik egy HD videokamerával, éjjellátóval, és mozgásérzékelővel, értesítést küld a felhasználónak, ha valami szokatlan történik a házban.

A Sentri jóval túlmutat egy otthoni biztonsági eszközön, köszönhetően a számos különböző érzékelőjének. Nyomon követi a hőmérséklet változást, nézi a levegő minőségét, a fényt és páratartalmat a házban, így a felhasználó teljesebb képet kap környezetéről. Az adatokat mobil applikáció segítségével láthatjuk.

Egy Nest termosztát csatlakoztatásával például a Sentri még okosabb fűtés vezérlést nyújt, figyelembe véve a hőmérsékletet, az időjárási és egyéb körülményeket házunk körül. Csatlakoztathatunk hozzá akár Phillips Hue intelligens izzókat, amelyeket távolról is vezérelhetünk az alkalmazáson keresztül.