SengLED Pulse - 2 in One 3

SengLED Pulse – 2 in One

Hogy mi is a SengLED Pulse? Egy izzó és egy hangszóró kombinációja. Mindezt okosan.

A SengLED kínai cég, de már megszokhattuk, hogy a fejlődés náluk is rohamtempóban folyik, így termékeiket már az Amazonon is megtaláljuk.

A nagy kérdés, amire keressük a választ: A „két eszköz egyben” megoldás tényleg jó ötlet-e?

Nézzük mit is kapunk a pénzünkért. Egy olyan izzót, melyet a hagyományos foglalatba betekerve azonnal használhatunk. Az izzóban mono hangszóró kapott helyet, amelyet nem kisebb gyártó szállít, mint a JBL, és minden funkcióját okos telefon alkalmazáson keresztül vezérelhetjük. Sajnos ebben az esetben a hagyományos fali kapcsolók használatát el kell felejtenünk. Az izzó fényerejének változtatását csak a mobil telefonról, vagy tabletről végezhetjük. A mérete nagyobb mint egy hagyományos izzó, ezért érdemes vásárlás előtt lemérni a helyet ahova tenni szeretnénk.

A Pulse a világítás vezérléséhez a Wi-Fi-n keresztül kapcsolódik otthoni hálózatunkra, viszont a zenék lejátszásához csak Bluetooth kapcsolatot használhatunk. Az applikációk egyaránt megtalálhatóak IOS és Android rendszerű készülékekre is.

Az izzó nagyon szép meleg fehér fénnyel világít, 180 fokos szögben szórva a fényt. A hagyományos izzókhoz képest sokkal takarékosabb.

És most essen néhány szó a hangszórókról is. A JBL által szállított hangszórók nem képesek térhatású hangzásra. És mit jelent ez, ha a mennyezetbe süllyesztjük? A magas frekvenciájú hangok irányítottan terjednek, így a hangszóró alatt elegendő magas frekvenciájú hangot hallunk, de ahogy távolodunk a hangforrástól, úgy a mélyhangok dominálnak jobban. De nem is Hi-Fi minőségre tervezték. Ezzel a megoldással kellemes háttérzenét tudunk biztosítani lakásunkban, egy beszélgetéshez vagy éppen a főzéshez. Erre a célra viszont kiváló minőségben képes megszólaltatni telefonunkról, tabletünkről a zenét.