ébresztő

Reggeli ébresztő

Kelt már fel úgy reggel, hogy a durva ébresztő hangja úgy hasított fülébe, hogy a riadalomtól azt sem tudta hirtelen, hogy hol is van? Eltántorgott a kávéfőzőhöz, lefőzte a kávéját, és amíg akár a fűtésbeállítással, rádióval, a villanyok kapcsolgatásával bíbelődött, már el is ment az idő, és kezdődött a reggeli rohanás. Ha pont nem is így történt, de abban biztosak vagyunk, hogy akár napi extra 10 szabad perc is már csodákra képes. De mitől vegyünk el ennyi időt, ha már így is ennyire be vagyunk táblázva?

Tudta, hogy az élő otthona úgy ébreszti önt, ahogy az a legegészségesebb és ráadásul teljesen stressz mentes is?

A stressz mentes ébresztés több formában is történhet. Ha hamarabb kelne, mint a nap, akkor a dimmelhető fények a napfelkeltét imitálva a természetes biológiai ciklusunkat aktiválva ébreszti fel a testet, majd a halk zene, vagy a kedvenc rádióműsora szépen lassan az elmét is felébreszti. A lassú, és egyenletes ébredés bizonyítottan kellemesebb közérzetet biztosít egész napra. Ha ez nem lenne elég, akkor akár már a friss kávéja is várhatja a konyhában. Sajnos egyelőre reggeli puszit nem tud adni a rendszer, és a kávét sem viszi az ágyba, de a lélekre nyugtató hatással van.

Ha inkább hamarabb túlesne a kelésen, akkor az ébresztője fel tudja kapcsolni a villanyokat, és kávézás közben még a napi, vagy akár a heti fűtés menetét is programozni tudja, értékes perceket nyerve naponta ezzel.