Tüzijáték

Project BUMM!

Még mielőtt elolvasná a cikket, fel kell hívnunk a figyelmét, hogy a tűzijáték nem játék! Tűzijáték terméket csak hivatalos üzletben vásároljunk! Piacon, pult alól, bizonytalan helyekről ne, veszélyes és TILOS! Fontos, hogy a felhasználáshoz szánt helyszínt úgy válasszuk meg, hogy azzal a környezetünkben, embertársainkban, és az élőlényekben kárt ne okozhassunk. Vigyázat! A termékek tűzveszélyesek, nagyon figyeljünk, hogy egyéb tűzveszélyes anyagok közelében ne használjuk!

Miután a kötelező figyelmeztetést Ön is elolvasta (én meg leírtam), folytathatjuk is a Project Bumm bemutatását.

A FIBAO fejlesztői nem kispályások. Tudván, hogy lassan itt vannak az ünnepek, és természetesen az újév is. Ha már évek óta csatát vív a szomszéddal, hogy kinek szebb a tűzijátéka, akkor idén már most elkezdheti érezni a győzelem ízét.

Egy Fibaro modullal, es egy kis ügyességgel máris egy házi, Élő tűzijáték show-al örvendeztetheti meg szeretteit, és teheti iriggyé a szomszédot. De mi is ez?

Az elektronikai elsütő szerkezetek a pirotechnikában nem jelentenek újdonságot. A kábeleken átszalad egy jel, és a kábel annyira felmelegszik, hogy be is gyújtja a tűzijátékot. Eddig egyszerű!

Nos, ha csak egy kis áram kell ahhoz, hogy beindítsuk a látványos show-t, akkor miért ne tennénk ezt egy olyan modullal, amit az okoseszközünkkel is irányíthatunk? Ez idáig szép, és jó, de ebben az esetben csak egyetlen gyújtás felett lenne hatalmunk, ami valljuk be, nem nagy kunszt.

Ha még nem ismerik a Fibaro fejlesztőit, akkor itt egy tipp. Amit érdemes róluk tudni az az, hogy nem szeretik a félmunkát. Egy olyan Tűzijáték Elsütő Dobozt is terveztek, ami egyenként, vagy külön-külön nyolc darab tűzijátékot képes a fellegekbe küldeni egyetlen képernyő érintéssel.

Ahogy az a doboz tetején látszik, van egy hatalmas, James Bondo-s kapcsoló, ami azért van ott, nehogy véletlenül alágyújtsunk valaminek mielőtt azt terveztük volna.

A video szépen bemutatja működés közben az eszközt!

Forrás: https://www.fibarouk.co.uk/