Pavlok – A szokáskreáló karkötő

Pavlok – A szokáskreáló karkötő

Mégis milyen változásokat tudna hozni mindenki életében, hogy ha nem lennének kiskapuk, kibúvók az elvégzendő feladatok alól? Ha mindenkinek lenne egy külső inger, ami minden nap figyelmeztetné, hogy a legkisebb, vagy akár a legnagyobb céljait is elérje, akkor mennyivel gyorsabban, és fókuszáltabban érnénk el céljainkat?

Ezekre a kérdésekre keresték a választ a Pavlok gyártói is. Pavlok egy olyan karkötő, ami egy kicsit „sokkolja” a viselőjét, ha nem sikerült volna teljesíteni az aznapra meghatározott fitness célját. Szóval, ha korán akar kelni aznap, mert futnia kell mennie, akkor Pavlok azelőtt, hogy a szundi gombra nyomna, már „sokkolja” is, figyelmezteti is önt, hogy indulnia kellene.

Természetesen minden cél megvalósításéhoz meg kell lennie a motivációnak. Aki eddig is lusta volt, az ezután is lusta lesz, és leveszi a karkötőt, és visszaalszik. A Pavlok azt az extrát adja meg önnek, ami néha hiányzik.

Ha valakinek a fizikai „fájdalom” nem lenne elég motiváció, akkor a közösségi oldalunkat egy pillanat alatt „szégyenfallá” varázsolja. Ha aznap kihagytuk volna az edzést, akkor megy is az automatizált üzenet a falunkra, hogy „Lusta voltam, nem mentem edzeni! Vidd a pénzem! #Pavlok”.

Bővebb információ: https://pavlok.com/