Otthonautomatika kábelek nélkül II. felvonás

Nemrégiben írtunk arról, hogy egy olyan rendszer bevezetését tervezzük, amit a már meglévő lakás, illetve háztulajdonosoknak szeretnénk ajánlani.

A tesztelések még javában folynak és előreláthatólag április végén fejeződnek be.

Ezzel párhuzamosan készül a magyar nyelvű ismertető is, amit a kereskedelmi forgalomba helyezéskor itt a weboldalunkon megtekinthet, illetve le is tölthet.

Egy-két dolgot elöljáróban elárulunk a rendszerről.

Ez egy nagyon egyszerű és bárki számára könnyen kezelhető megoldás.

Egyszerűségéből adódóan, nem lesz hozzá külön érintőképernyő, mint sok más otthonautomatika rendszerhez. A modern korral lépést tartva androidos vagy ios-es okostelefonokról könnyedén kezelhető.

Az alkalmazás mind a két esetben ingyenesen letölthető lesz.

Az alkalmazás mellett helyben, a hagyományos kapcsolók segítségével továbbra is vezérelhető a világítás, redőny, stb. Gyakorlatilag minden marad abban az állapotban, ahogy jelenleg használja lakásának, vagy házának az adott funkcióit. Azzal fog kiegészülni, attól függetlenül, hogy éppen hol tartózkodik, úton van, a munkahelyén vagy éppen nyaral, hogy távolról is tudja okostelefonról vezérelni az adott eszközöket. Gondoljon csak arra a példára, amikor már elment otthonról és eszébe jut, hogy a lámpákat nem kapcsolta le.

Folytatás hamarosan….