Netatmo - A termosztátok királya

Netatmo – A termosztátok királya

 

A képen látható NETATMO termosztát nem a megszokottak közé tartozik. Az természetes, hogy hibátlanul ellátja az alapvető feladatát – kapcsolja a kazánt -, de ez csak a felszín és ennyivel manapság már a legkisebb igényű felhasználó is többet akar.

Ha azt írjuk, hogy akár 37%-kal kisebb fogyasztást is elérhet a termosztáttal, akkor az valami olyasmi lenne, amivel fel tudjuk kelteni az érdeklődését? Nos, ez még csak a jéghegy csúcsa!

Az következő lista pontokba szedi, hogy mivel tud többet ez a termosztát a versenytársaival szemben.

– A gyártó szerint akár 37%-kal is csökkenthetjük a fűtés számlánkat, és így a szénmonoxid kibocsátásunkat is csökkenthetjük. Hajrá Zöldek!

– Bárhonnan vezérelhetjük otthonunk hőmérsékletét. Ez akkor nagyon hasznos, amikor az előre beállított fűtési időpontoktól valami miatt aznap eltérünk.

– A telepítés után egy rövid, 5 kérdésből álló pontosítást végez a rendszer. A válaszok alapján tökéletesen szokásainkra szabott lesz otthonunk fűtése.

– A hozzá tartozó applikációval az elmúlt időszakban felhasznált fűtési energiát vissza tudjuk nézni.

– Az applikáció ingyenes, és több eszközről is irányíthatjuk ugyanazt a termosztátot egyszerre.

– WiFi kompatibilis.

– E-ink kijelző tökéletes olvashatóságot biztosít, energiatakarékos és nem utolsó sorban tetszetős.

– A külső hőmérsékletet is figyelembe véve, a hőérzetünknek megfelelő hőmérséklet a kellő időben bármelyik fűtési rendszerrel tudja hozni a termosztát.

– Minden hónap végén egy e-mailben megtakarítási tippeket kapunk az előző időszakokat figyelembe véve.