Mipow Playbulb

Mipow Playbulb – színek a kertben

Így tavasszal minden kertben színes virágok nyílnak. Miért ne színesíthetnénk kertünket este is, amikor besötétedik? A Mipow Playbulb egy kerti LED lámpa, ami látványos kiegészítője lehet a kertünknek este, vagy kerti parti alkalmával.

Ezt az okos, színes LED lámpát úgy tervezték, hogy különleges fényhatásokat érhessünk el vele kertünkben. A Playbulb akkumulátorról működik, ami napközben napelemmel töltődik fel. A gyártó adatai szerint egy teljes feltöltéssel 20 órán keresztül is világíthat folyamatosan, mielőtt újabb adag „D-vitaminra” lenne szüksége. IP65-ös védettségének köszönhetően tökéletesen állja a sarat az időjárással szemben. Telepítése egyszerű, hiszen a hagyományos kerti lámpákhoz hasonlóan leszúrjuk a kívánt helyre. A lámpa vezérlését mobiltelefonunkról végezhetjük. A telefon Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik a lámpákhoz, a vezérlő applikáció egyaránt működik Android és iOS rendszeren.

Ha összepárosítottuk a telefonunkat a lámpával, az alkalmazásban 5 különböző világítási mód közül választhatunk:

pulzáló hatás
villogó effektus
szivárvány effektus
gyertyafény effektus
szivárvány gyengülő hatása

Ezen kívül természetesen saját színbeállítást is keverhetünk magunknak, akár irányfényként is használhatjuk kertünkben. A telefonunkról a beállított értékeket egyszerre 5 lámpának tudjuk átküldeni.

A Playbulb kerti lámpával igazán egyedivé varázsolhatjuk kertünket. Mint annyi jó dolog, amiről már írtunk, ez a projekt is a közösségi finanszírozásnak köszönhetően valósult meg. Online áruházakba 40$ körüli áron rendelhető.