központi vezérlő

Mi az a központi vezérlő egység?

Pontosan 1 hete írtuk itt az oldalunkon arról, hogy videó sorozatot indítunk az okos otthonról, bemutatjuk a FIBARO intelligens otthon rendszerét. Célunk, hogy olyan, eddig a felhasználók számára ismeretlen információkat nyújtsunk át, mutassunk meg, amelyek segítenek megérteni az okos otthont, annak részeit, előnyeit.

Videó sorozatunk első részében bemutattuk vállalkozásunkat, szolgáltatási profilunkat. A kezdetektől telepítünk okos otthon rendszereket, amelyek napjainkban már vezeték nélküli felépítmények. A vezeték nélküli okos otthon rendszer legnagyobb előnye, hogy úgy tudjuk telepíteni a lakásban, hogy nem kell fúrni-faragni, nem változik meg az otthon struktúrája, nem történik átalakítás.

Videó sorozatunk második részében a központi vezérlő egység kerül górcső alá, de előtte, Bodó Péter munkatársunk elmondja, hogy milyen előnyei vannak a FIBARO okos otthon rendszernek. Egy olyan, teljesen automatizálható rendszert mutatunk be, ami egy prémium kategóriájú termék, de árát tekintve megfizethető a családok számára.

Péter bemutatja a vezérlő egységeket a Home Center 2-t, és a Home Center Lite-t. Ez utóbbi, az egyszerűbb feladatokat látja el, míg nagyobb testvére az összetettebb, bonyolultabb logikai parancsokat hajtja végre.

A videó sorozat természetesen folytatódik, minden héten közzé teszünk egy részt. A következő, harmadik részben mutatjuk be az okos otthon rendszer részeit.

Megnézem az okos otthon videó 1. részét.