LG Smart háztartási eszközök

LG Smart háztartási eszközök

Napjainkban egyre több okos eszközt használunk. Alkalmazásainkon keresztül akár okos otthonunkat is vezérelhetjük. Az okos eszközök egyre terjedőben vannak, megjelentek a háztartási eszközök között is.
A Smart háztartási eszköz gyártók között élen jár az LG. Berendezéseinket bárhonnan vezérelhetjük, munkahelyünkről hazafelé menet elindíthatunk egy mosást; ha váratlan vendégek érkeznek utasítást adhatunk a robotporszívónak, hogy porszívózzon ki, vagy akár vásárlás közben távolról lekérhetjük a hűtőszekrénytől a benne tárolt élelmiszerek listáját. Berendezéseink az otthoni WIFI hálózatunkra csatlakoznak.

Smart hűtő:
A Smart Manager applikáció a hűtőszekrényből egy teljes körű élelmiszer-kezelő rendszert varázsol. Segítségével megadható és ellenőrizhető a különböző élelmiszerek szavatossági ideje. A Smart Manager emellett a hűtőszekrényben található összetevőkből receptötleteket is ajánl, ami ezt követően az LG intelligens sütőjének továbbítható. A Smart Shopping funkcióval közvetlenül a hűtő LCD paneljéről online elintézhető a bevásárlás.

Smart mosógép:
A Smart Access segítségével folyamatosan ellenőrizhető a mosó- és szárítógép állapota. A funkciók és a beállítások távolról is vezérelhetők és módosíthatók, a mosási vagy szárítási ciklus befejezésekor pedig értesítés jelenik meg okos telefonunkon.

Smart porszívó:
Wi-Fi kapcsolat segítségével távolról is bármikor elindítható a lakás takarítása. A porszívó rendelkezik kamerával és mikrofonnal is, így arra is alkalmas, hogy távolról körbenézzünk a lakásban vagy beszélgessünk az otthon tartózkodó családtagokkal.

Smart tűzhely:
Tűzhelyünket Wi-Fi kapcsolaton keresztül követhetjük nyomon, recepteket kereshetünk, különböző sütési módokat állíthatunk be. Az okos hűtőnktől fogadja a receptet, és az alapján állítja be a főzési-sütési módokat.