tél

Készüljön a télre!

Átgondolta már, hogy milyen módon tudja felkészíteni a házát és a kertjét a télre okosan?

Az alábbi pár egyszerű pont betartása mellett nagyon sok fejfájástól tudja magát mentesíteni, amik a tél végével szokták érni az embert. Szétfagyott csapok, hatalmas fűtésszámla és még sorolhatnánk.

Magyarországon ez az időszak az, amikor a legrövidebbek a nappalok, és a leghidegebb van. Ezeken a körülményeken nem lehet változtatni, ami egyértelmű, de nagyon sokat tehetünk a saját kényelmünk, é biztonságunk érdekében.

Gondolta volta, hogy egy Élő Otthon rendszer nem csak a fűtésszabályozásban, de akár még a hőveszteség minimalizálásában, vagy az esetleges beázások, lefagyások ellen is meg tudja védeni az otthonát?

A hasznos SMARTme lista így szól:

– Ha nem szeretne vagyonokat költeni csak a fűtés korszerűsítésére költeni, de nem szeretne lemondani az akár szobánkénti fűtésszabályozásról, akkor az Élő Otthon rendszer Önnek egy tökéletes megoldás. Ne fűtsön feleslegesen olyan helyiségeket, amiket alig, vagy egyáltalán nem használ.

– Ne fűtse az üres lakást napközben, de érkezzen már kellemes melegre haza. Hogy hogyan is? Az időzíthető termosztát, amit természetesen távolról is tudunk szabáyozni, nem fogja engedni, hogy az üres lakást fűtse, ha egy váratlan üzleti vacsora került terítékre, vagy hosszabbra nyúlt a gyerekekkel való szabadtéri program.

– Ami alapvető, és nagyon hasznos, hogy ha a kültéri vízcsöveket a téli időszakra víztelenítni. Hamar elvégezhető munka, és sok kellemetlenségtől, nem várt kiadásoktól tudja mentesíteni Önt a tavaszi időszakban. Ha Élő Otthon rendszer használ, akkor az figyelmeztetni fogja Önt, ha már veszélyben vannak a csövek, azaz a hőmérséklet fagypont alá csökken.

– Ön is szereti a gyertyafényes téli vacsorákat a családdal? Vagy inkább a mécsesek a kedvencei? Legyen bárhogy is, az Élő Otthon rendszer figyelmezteti Önt, és bárkit, akit Ön meghatároz, ha hirtelen hőmérséklet emelkedés van otthonában, azaz tűz üt ki. A füstérzékelő hamarabb észlel, és azonnal jelez! Ha a fahéjas sütiket bent felejti a sütőben és ropogósabbra sülnek, mint kellene, akkor a füstérzékelő azonnal jelez, hogy furcsa füst száll a konyhában. Előzze meg a bajt!

Ha szeretné tudni, hogy milyen más megoldásokat, könnyítéseket tud egy Élő Otthon rendszer nyújtani Önnek, akkor keressen minket bizalommal.