Interaktív, Kreatív! - Felhő lámpa

Interaktív, Kreatív! – Felhő lámpa

A Felhő lámpa egy nagyon menő, új része lehet Élő otthonunknak.

Emlékszik még, hogy gyermekkorában milyen kellemes volt elaludni a vihar hangjára? Sokunk a szülők ágyában kerestek menedéket, de ez már nyilván a múlté. A Felhő lámpa behozza a hálónkba az eső nélküli viharélményt.

Mozgásérzékelővel, LED fényekkel és hangszórókkal van felszerelve, hogy a lehető leg egyedibb élményt nyújtsa az Ön számára. A távirányítóval irányítva egyénileg is be tudja állítani, hogy milyen nagy „vihart szeretne kavarni”, de ha az eszközre bízza a beállítást, akkor a szobában lévő mozgások, hanghatások vagy zene hatására állítja be magát az optimális „viharra”.

Bluetooth segítségével lehetőség van arra is, hogy bármilyen bluetooth-t használó eszközről zenét tudjunk a felhőn lejátszani.

Biztosítva az egyéniséget, Richard Clarkshon – a tervező – garantálja, hogy minden egyes darab különböző. Úgy, ahogy nincs két ugyanolyan méretű, színű és kinézetű felhő sem az égen, így a Felhő lámpából sem talál két ugyanolyat.

Érdekesség, szuper, vagy nem túl okos felesleg? Döntse el Ön, de előtte nézze meg akció közben is a Felhő lámpát az alábbi videón.